Home Fashion TIP: het Instagramaccount ‘The Devils Wear Zara’ moet je volgen als je...

TIP: het Instagramaccount ‘The Devils Wear Zara’ moet je volgen als je graag bij Zara shopt

Onze vingers doen al pijn van al dat scrollen!

Zara
Instagram: thedevilswearzara

Shop jij graag bij Zara, maar weet je soms niet hoe je een item op een originele manier moet combineren? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Op Instagram kan je nu ‘The Devils Wear Zara’ volgen, een account met outfitfoto’s met enkel en alleen kledij die van de Spaanse kledingketen komt. Olé!

Ga jij wekelijks een keertje langs bij Zara of puilt jouw kledingkast uit met items van de Spaanse kledingketen? Ga dan snel naar Instagram en volg het account ‘The Devils Wear Zara’. De pagina werd opgericht door Mimi Postigo en Lauren Eggertsen en staat volledig in het teken van het merk.

Skinnies with a statement. ⚡️

A post shared by The Devils Wear Zara (@thedevilswearzara) on

Handig voor wie graag een keertje gaat shoppen bij Zara, want op hun account kan je allemaal OOTD-foto’s terugvinden. Zo hoef je geen uren staan twijfelen over wat je die dag moet aantrekken of hoe je een bepaald item nu moet combineren.

Better together. ❣️

A post shared by The Devils Wear Zara (@thedevilswearzara) on

Verder laten Mimi en Lauren ook outfits van andere Zara-lovers op hun Instagramaccount zien. Op die manier krijg je meteen een beter beeld van hoe een stuk er in het echte leven en op iemand met ‘echte maten’ uitziet. Onze vingers beginnen al spontaan te jeuken!

Meer fashion?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.