Home Fashion Oh yeah! H&M gaat in zee met het Franse label Kenzo

Oh yeah! H&M gaat in zee met het Franse label Kenzo

Kenzo
© H&M
Klaar voor hét nieuws van de dag dat de harten van menig Fashionista sneller zal doen slaan? H&M brengt deze herfst een collectie uit in samenwerking met Kenzo. Dat bevestigde de Zweedse keten vandaag met een eclectische video.

3 november is D-day

Veel details weten we nog niet, enkel dat de lijn er – als we de video mogen geloven – erg kleurrijk zal uitzien en dat we op 2 november onze tent al zullen mogen opzetten aan de winkels van H&M aangezien de collectie –  die zal bestaan uit vrouwen- en mannenkleding en accessoires – op 3 november in de rekken zal liggen.

Kenzo staat bekend om zijn kledingstukken met eclectische prints die normaal gezien boven het budget van de gemiddelde fashionista liggen.

Het Parijse label Kenzo, dat creatief geleid wordt door Humberto Leon en Carol Lim, staat bekend om zijn kledingstukken met eclectische prints die normaal gezien boven het budget van de gemiddelde fashionista liggen.

Maar daar brengt H&M nu verandering in. De Zweedse retailer werkte eerder al samen met designers Alexander Wang en Olivier Rousteing van Balmain om budgetshoppers te kunnen laten proeven van high fashion.

Wij kunnen alvast niet wachten om te ontdekken wat Kenzo voor ons in petto heeft!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer fashion collabs:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.