Home Fashion OMG: O’Rèn houdt een stock- en sampleverkoop in Antwerpen!

OMG: O’Rèn houdt een stock- en sampleverkoop in Antwerpen!

O'Rèn
Foto: Instagram @o_ren_official
Girls, hou 17, 18 en 19 december maar alvast vrij. O’Rèn Official, het merk dat bekend staat voor zijn populaire ‘Belgique Belchique’-sweaters houdt een stock-en sampleverkoop in Antwerpen! Daar kunnen we profiteren van kortingen tot 50 en 75 procent. Allemaal daarheen dus!

Heb je zelf nog geen ‘Belgique Belchique’-sweater of wil je je collectie aanvullen met andere leuke stukken van O’Rèn Official? Kom dan zeker naar het Paleis op de Meir in Antwerpen (Meir 50, eerste verdieping)! Daar verkopen ze hun vorige collectie met kortingen tot 50 en 75 procent, dus snel zijn is de boodschap. De verkoop gaat door op zaterdag 17 tot maandag 19 december van 10 uur tot 18.30 uur. Opgelet: je kan enkel met cash betalen.

Puurheid van de kledij

Ontwerpers Michael Wauman en Nathan Murillo lanceerden het modelabel O’Rèn in 2013 in Antwerpen. Jullie kennen het merk waarschijnlijk wel van de leuke ‘Belgique Belchique’-sweaters die zo populair zijn op je Instagramfeed.  Het label staat voor puurheid van de kledij. Alles wordt namelijk ontworpen en gemaakt in ons land. Dus bij O’Rèn shop je ethisch en verantwoord.

Quotes en glitter

Al heel wat bekende Belgische it-girls en bloggers zijn fan van het merk. O’Rèn heeft speelse en coole kledingstukken met inspirerende quotes en heel veel glitter! Het merk omschrijft zichzelf als volgt: ‘De gewaagde ontwerpen zijn voor zelfzekere meisjes en jongens, die graag opvallen en dingen niet té serieus nemen.’

https://www.instagram.com/p/BM611TXj0is/?taken-by=o_ren_official&hl=en

Oh my god. Wij zijn helemaal in love. Mis het zeker niet!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.