Home Fashion OOH: deze app voor fashionista’s wordt jouw nieuwe verslaving

OOH: deze app voor fashionista’s wordt jouw nieuwe verslaving

Valt jouw outfit in de smaak bij anderen?

fashionista
Foto: Giphy

Er is een nieuwe, gratis app die alle modebewuste meisjes met open armen zullen ontvangen. Op Favor beoordeel je outfits van anderen, test je of jouw stijl in de smaak valt of doe je gewoon inspiratie op. Zo cool!

We zitten elke dag uren op Instagram te scrollen om foto’s van over de hele wereld te bekijken. Prachtige reislocaties, überschattige honden of katten, heerlijke maaltijden, maar vooral tal van mooie outfits waarvan we vurig wensten dat ze in ónze kast hingen. Favor is een app die inspeelt op dat laatste aspect: voor de fashionlovers onder ons.

Zelfvertrouwen

Krijg je vaak complimentjes van vriendinnen, collega’s en familie over je outfit? Of krijg je er net niet genoeg? Gooi je outfit dan eens op Favor en kijk wat wildvreemden denken over je kledingstijl. Je neemt het op tegen drie anderen in een challenge. Gebruikers van de app stemmen allemaal op hun favoriete outfit. Het is puur voor de fun. Er zijn geen prijzen mee te winnen, enkel een leuke boost voor je zelfvertrouwen als je wint, natuurlijk!

Anoniem

Onthou vooral dat smaak en stijl heel subjectief zijn. Verlies je de challenge, dan betekent dat niet dat je die outfit onmiddellijk naar de vuilnisbak moet verbannen! Heb je een favoriet onder de Favor-gebruikers, dan kan je jouw Instagramprofiel delen met die persoon via de Social Swap. Een toffe manier om nieuwe mensen te leren kennen of extra volgers te scoren.

 Gratis

Ben je toch nog niet klaar om je stijl met de rest van de wereld te delen, geen probleem. Je kan anoniem stemmen op de outfits die jou superjaloers maken, zonder zelf gekeurd te worden. Favor is helemaal gratis verkrijgbaar in de appstore. Ze staan natuurlijk niet in voor je gepluimde bankrekening eenmaal je alle kleren gaat kopen die je leuk vindt op de foto’s. Hehe!

Tekst: Herlinde Matthys

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.