Home Fashion Deze oorbellentrend is terug van lang weggeweest

Deze oorbellentrend is terug van lang weggeweest

oorbellen
Foto: velvetboxjewelry.com
Grote, ronde oorbellen, oftewel hoops: het is een van die trends die na een tijdje súper hip te zijn geweest, plots als trashy en goedkoop werd gezien. Hoe minimalistischer, hoe beter, dat was jarenlang de regel op het vlak van oorbellen. Maar nu statement earrings helemaal in zijn, zien we ook de hoops steeds vaker verschijnen. Ja hoor, ze zijn officieel terug!

Rond, ronder, rondst

De ronde oorbellen-trend zien we dit seizoen in drie vormen. Ten eerste kan je volledig voor de trend van zoveel jaren geleden gaan en simpele, oversized ringen kiezen zoals Kendall Jenner. Een kleine waarschuwing als je nog nooit hoops droeg: pas op wanneer je met je haar speelt, kleren aan en uittrekt, knuffelt…het zou niet de eerste keer zijn dat iemand een oorlel scheurt door in haar oorbel te blijven hangen. Just sayin’. 

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Ook erg populair op dit moment zijn de ronde oorbellen met een specialere vorm. Zo zien we veel combinaties van een staafje met een ring of twee ringen, eventueel in verschillende groottes.

Foto: esther.com.au
Foto: shopstyle.com
Foto: Pinterest

Last but not least: de minimalistische versie van de trend. Als grote ringen niets voor jou zijn, kan je gewoon meedoen op een minder opvallende manier. Ronde studs zijn namelijk ook helemaal in.

Foto: Pinterest
Foto: etsy.com

Shop ze!

Jep, hoop earrings zijn echt hot en dus te koop bij onze favoriete winkels.

H&M – € 4,99
Mango – € 6,99
& Other Stories – € 15
Forever 21 – € 7
Asos – € 16
& Other Stories – € 9
Bershka – € 5,95
Bershka – € 4,99
Asos – € 16
Forever 21 – € 7
Etsy – € 9,67
H&M – € 14,95

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.