Home Fashion Opent Clouds of Fashion straks een tweede winkel in Gent?

Opent Clouds of Fashion straks een tweede winkel in Gent?

Clouds of Fashion
Foto: @laurentine (Instagram)
Deze week zei Laurentine Van Landeghem in Flair nog dat ze droomt van een Clouds of Fashion-winkel in elke grote Vlaamse shoppingstad en die droom lijkt sneller uit te komen dan verwacht!

Van blog naar winkel

Zoals je in ons interview met Laurentine al kon lezen, begon het hele Clouds of Fashion-avontuur met haar blog Clouds of Fortune die uitmondde in een pop-up store in Antwerpen. Ondertussen is er een vaste Clouds of Fashion-winkel in de Antwerpse Nationalestraat en zo te zien kunnen ook de Gentenaars binnenkort de leukste goodies bij Clouds of Fashion shoppen!

Vandaag plaatste Laurentine namelijk een oproep op Facebook waaruit we kunnen afleiden dat ze een winkel wil openen in Gent.

De oproep van Laurentine op Facebook.

In de post zegt Laurentine op zoek te zijn naar een groot, licht pand, net als de winkel in Antwerpen.

Deze week vertelde de jonge onderneemster in Flair nog dat ze naast de grote Vlaamse shoppingsteden, winkels wil openen in Rotterdam en Amsterdam en ook haar webshop populair wil maken in onze buurlanden. “Ik wil echt nog zoveel! En daar zal ik voor zorgen ook.“, aldus Laurentine. Wij kunnen alvast niet wachten om te ontdekken wat de toekomst voor Clouds of Fashion in petto heeft!

Nog meer leesvoer voor shopaholics: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.