Home Fashion Orange is the new black: 5 manieren om de trendkleur te dragen

Orange is the new black: 5 manieren om de trendkleur te dragen

Néé, je zal er niet uitzien als een wandelende wortel.

orange
Isopix

Stap een boetiek binnen en je ziet sowieso enkele knaloranje stukken hangen. Hoewel de tint je waarschijnlijk doet denken aan gevangenis- of gemeenteplunjes, kan een oranje outfit er echt heel leuk en fashionable uitzien – denk maar aan Selena Gomez op de première van ’13 Reasons Why’. We gingen even kijken op Pinterest hoe de fashionista’s van deze wereld wegkomen met het gewaagde kleurtje zonder eruit te zien als een wandelende wortel.

1 / 5
1. Gecombineerd met lichtblauwe denim
2. Oranje op oranje
1. Gecombineerd met lichtblauwe denim
1. Gecombineerd met lichtblauwe denim

De eenvoudigste, minst riskante manier om een oranje stuk te dragen, is in combinatie met een lichtblauwe jeans. Het felle kleurtje doet je outfit opvallen, maar met een simpele jeans dress je het down en hou je het casual. Bovendien combineert oranje gewoon mooi met het lichtblauw.

© Unsplash

2. Oranje op oranje
2. Oranje op oranje

Je moet het durven, maar oranje op oranje combineren is perfect mogelijk en erg in op dit moment. Je hoeft helemaal niet voor exact dezelfde tint of stof te gaan: een beetje verschil kan net leuk zijn en verbreekt het wortelgevoel dat je misschien kan krijgen wanneer je volledig voor oranje kiest.

© Isopix

Meer trends:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.