Home Fashion Outfit: T-shirt met split

Outfit: T-shirt met split

Steeds vaker zie ik het shirt met een split aan de zijkanten. Je hebt de shirts in veel verschillende lengtes. Het shirt wat ik bij deze outfit draag is lang, de eerste keer dat ik het zag vond ik het een beetje vreemd, maar ik kwam het regelmatig weer tegen en wilde het toch ook een keer passen!

Dit shirt is van de achterkant en voorkant even lang, de split loopt ongeveer tot je taille. Ik kocht hem bij de Bershka in Groningen (super leuke stad, echt een aanrader). Klik hier om het shirt op de website te bekijken.

In de winkel twijfelde ik nog tussen zwart-wit gestreept en kaki-groen, in de kleur kaki-groen had ik nog geen shirts dus koos ik daarvoor. Ik combineer hem met een H&M high-waist jeans, Adidas sneakers en zelf gemaakte armbandjes.

Het kettinkje dat ik erbij draag kocht ik afgelopen week bij de Primark, ik vind hem zo leuk omdat het een beetje op marmer lijkt. En mijn rugtas kocht ik dezelfde dag ook bij de Primark. Ik vind de rugtassen van imitatie leer zo leuk, er staat ook nog een lichtere variant op mijn wish-list, ik denk wit of beige.

Wat vinden jullie van het split-shirt? Zou je voor een korte of een langere variant gaan?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.