Home Fashion Pull&Bear lanceert speciale collectie voor jongeren en wij willen alles

Pull&Bear lanceert speciale collectie voor jongeren en wij willen alles

Is het al bijna herfst?!

Pull&Bear
© Pull&Bear

Hoewel het momenteel lekker warm is, kijken wij stiekem al een beetje uit naar de herfst. Bij Pull&Bear pakken ze namelijk uit met een speciale collectie voor tienermeisjes en wij kijken er al naar uit om onze herfstgarderobe serieus aan te vullen. Shoppen maar!

Bij Pull&Bear pakken ze dit najaar uit met twee collecties die voornamelijk gericht zijn op jonge meisjes. Enter: de Teen- en Pull Girl-collectie. Deze eerste werd alvast geïnspireerd door de streetstyle in Californië. Hun tweede lijn bevat dan weer verschillende urban-elementen. Wishlisted!

Teen

Voor hun Teen-collectie heeft het merk gewerkt met verschillende stoffen zoals bijvoorbeeld corduroy en een iets specialere katoenstof. De lijn bestaat voornamelijk uit jasjes, minirokken en jurkjes met een bloemenprint. Qua kleuren zien we hier vooral roze, lichtblauw en marineblauw terug.

Pull Girl

Deze collectie is dan weer iets stoerder. Denk maar aan losse cargobroeken, oversized truien en lange jurken tot op de grond. Hier zien we verder ook veel prints en grafische elementen terug. Zo zitten er items met strepen of ruitjes tussen, maar ook heel wat figuren zoals bijvoorbeeld een draak of een skelet. De kleuren die hier centraal staan, zijn zwart, kakigroen en mosterdgeel.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.