Home Fashion Samen met Invito: Fashionista’s Choice!

Samen met Invito: Fashionista’s Choice!

We zijn allemaal shoe addicts op de Fashionista redactie! Nu hebben we samen met Invito speciaal voor jou onze favoriete schoenen uit de nieuwe collectie van Invito samengesteld. Whaaaa… Fashionista’s Choice by Invito.  Vanaf 10 maart kun je onze favorites shoppen in de Invito winkels, maar ook online!

Om jullie alvast een voorproefje te geven van de affordable Fashionista Choiche collectie kun je hieronder zien hoe Fashionista’s Emma haar favorites styled.

Kijk je ook in de nieuwste Fashionista? Daar vind je alle 10 de items van de Fashionista’s Choice collectie!

Emma’s Favorite – How to wear
We hebben allemaal zo onze eigen favorieten. Deze toffe tribal gympen die je met alles kunt dragen zijn de favorieten van Fashionista’s Emma:

Emma: “De lente is in zicht en daar passen deze pastelgekleurde aztec gympen perfect bij! Ze zijn mijn choice omdat ze naast súper betaalbaar, een outfit een instant color boost geven en  overal wel bij passen. Je kunt ze dragen onder een boyfriend jeans of een rokje. Zo stijl ik de gympen op een zonnige lente dag. Can’t wait!”


1. Backpack tas. Invito – €29,99
2. Boyfriend jeans. Mango via Asos – €49,15
3. War is over top. Asos – €25,28
4. Pastel pink vest. H&M – €19,95

Vind je onze Fashionista’s Choice: Emma’s choice ook zo leuk? Klik dan hier om deze gympen online bij Invito te kopen. En bij aankoop van een paar Fashionista’s Choice schoenen in de winkel krijg je een accessoire van €19,99 cadeau. Dat noemen we nog eens een goede fashion deal!

Check deze én alle andere favorieten van de Fashionista crew in het nieuwe nummer. Je kunt  ze natuurlijk ook online bekijken, of naar een Invito-winkel gaan als je lekker een dagje aan het shoppen bent.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.