Home Fashion Shine bright, with all white!

Shine bright, with all white!

De wintermaanden staan natuurlijk bekend om het donkere weer. Wil jij écht opvallen in deze sombere periode? Dan is de all white trend misschien iets voor jou. Pamela van Swipe & Shop vertelt je meer over deze trend en hoe je deze het beste kunt dragen.

 
De naam zegt het natuurlijk al, all white betekent een geheel witte outfit. Draag dus zoveel mogelijk witte items bij elkaar. Om het geheel niet té wit te maken is het leuk om de accessoires in een andere kleur te houden. Draag bijvoorbeeld bij jouw all white outfit een zwarte ketting en zwarte tas. Natuurlijk wordt wit snel vies dus wees voorzichtig met het dragen van deze trend. Laat ‘m lekker in de kast hangen met slecht weer. Vermijd het eten van spaghetti, rode vlekken op je witte shirt wil je echt niet!

Ben jij een echte Fashionista en wil je altijd en overal kunnen shoppen? Jouw droom wordt werkelijkheid met Swipe & Shop! Dit is een fashionapp waar je de leukste items van al jouw favoriete webshops kunt bekijken. En dat allemaal in één app! Download de app ook!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.