Home Fashion OMG: Skinny Dip lanceert een volledige Barbie-collectie

OMG: Skinny Dip lanceert een volledige Barbie-collectie

Wij willen dat vinyl jasje met roze teddykraag!

skinny dip x barbie
© Skinny Dip

Collabs tussen merken en/of personen resulteren meestal in fantastische collecties waarvan wij alles willen shoppen. Denk maar aan de Billie Eilish-lijn bij Bershka of de ‘Sex Education’-collectie van Pull&Bear. Nu is er nog een nieuwe samenwerking die ons razend enthousiast maakt. Skinny Dip London lanceerde zopas een lijn die volledig in het teken staat van Barbie.

Was jij vroeger een Bratz-meisje of bleef jij toch altijd trouw aan Barbie? Dan is de collectie die de Britse Skinny Dip London zopas lanceerde helemaal iets voor jou! De collab met Barbie bestaat uit 21 items, waaronder telefoonhoesjes, een boxy jasje, een cropped top, T-shirts en zoveel meer! De kleur die centraal staat in de collectie is natuurlijk roze en het woord ‘Barbie’ staat op verschillende stuks te lezen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Snel uitverkocht

De collectie is nog maar recent de wereld ingestuurd en er zijn nu al bepaalde maten van bepaalde stuks uitverkocht. Snel zijn is dus de boodschap. Welke items zijn jouw favoriet? Bekijk die van ons hieronder. Op nummer 1 staat het vinyl jasje met roze teddykraag!

1 / 5
Vinyl boxy jasje
Cropped top
Telefoonhoesje
T-shirt ‘U up?’
Slaapmasker
Vinyl boxy jasje
Vinyl boxy jasje

€ 54 – Skinny Dip

Cropped top
Cropped top

€ 18 – Skinny Dip

Telefoonhoesje
Telefoonhoesje

€ 21 – Skinny Dip

T-shirt ‘U up?’
T-shirt ‘U up?’

€ 21 – Skinny Dip

Slaapmasker
Slaapmasker

€ 12 – Skinny Dip

De volledige collab Skinny Dip x Barbie vind je hier.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.