Home Fashion 7 soorten sweaters die elk meisje moet hebben dit seizoen

7 soorten sweaters die elk meisje moet hebben dit seizoen

Wie zei dat winterkleren saai zijn?

soorten sweaters
© Timur Romanov via Unsplash

Loop – of surf – jij de laatste weken ook recht naar de warme, cosy sweaters wanneer je in een winkel komt? Logisch, er is niets leuker om te dragen op dit moment. En je hoeft zelfs niet vijf keer dezelfde trui in een ander kleurtje te kopen om een voorraad aan te leggen.

Deze zeven soorten sweaters houden je allemaal warm (behalve de laatste misschien), maar geven je telkens een andere look. Wie zei dat winterkleren saai zijn?

1. De fluffy trui

Je kent ze wel: die truien die zó ongelofelijk zacht zijn dat je ze maar blijft aaien. Als je zo’n sweater eenmaal hebt aangetrokken, wil je ‘m nooit meer uitdoen.

View this post on Instagram

Morninggg🐥🌙

A post shared by Kae Sutherland (@kaesutherland) on

2. De oversized trui

Voor als het barkoud is buiten. Dan kan je er stiekem nog drie andere truien onder dragen, zonder dat iemand het doorheeft. It’s our little secret.

3. De gebreide trui

Zo’n trui met een ouderwets tintje, alsof je oma hem zelf heeft gebreid. Zo tijdloos dat je ‘m sowieso nog jaren kan dragen. Score!

4. De coltrui

Met een turtlenecktrui wordt niet alleen je sjaal overbodig, maar ook je kam. Stop die warrige bos haren gewoon in je kraag! Je ziet er nog super modieus uit ook.

5. De offshoulder sweater

Niet helemaal praktisch met heel winters weer, maar wel erg fashionable. Kies voor een trui in een offshoulder model of gewoon eentje die nonchalant van je schouder zakt.

View this post on Instagram

Last night 💎✨

A post shared by Marie-Lou Duvillier (@marielouduvillier) on

6. De kleurrijke trui

Je hoeft je in de winter niet te kleden naar de kleur van de lucht. Het mag zelfs extra kleurig, aangezien dit seizoen soms al somber genoeg is! Een kleurrijk exemplaar moet dus zeker in je kast hangen.

7. De trui met rugdecolleté

Onderaan het lijstje staat de trui die niet echt warm is, maar wel helemaal hot: de trui met de open rug. Verrry pretty!

View this post on Instagram

my kind of simple… ➰🙌 #ootd #cosy

A post shared by Heather (@_thefab3) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.