Home Fashion STREETSTYLE: Jolien, Nina en Manon vielen als een blok voor de olifantenpijpen

STREETSTYLE: Jolien, Nina en Manon vielen als een blok voor de olifantenpijpen

Hoewel ze een unieke en modieuze stijl hebben, zijn hun ouders het daar niet altijd mee eens.

streetstyle
© Fashionista

Sta jij ’s morgens met de handen in het haar voor jouw kledingkast en weet je totaal niet met welke outfit je nu weer voor de dag moet komen? Geen nood, Fashionista to the rescue! Wij trokken naar de Meir in Antwerpen, het paradijs voor elke shopping queen, en vroegen hippe meiden het hemd van het lijf over hun stijl.

Fashionista’s Jolien, Nina en Manon zijn gefascineerd door de eighties en olifantenpijpen. Hoewel ze een unieke en modieuze stijl hebben, zijn hun ouders het daar niet altijd mee eens.

1 / 3
Jolien (16)
Nina (15)
Manon (16)
Jolien (16)
Jolien (16)

Jolien (16): ‘De laatste maanden draag ik veel kledingstukken uit de eighties, zoals olifantenpijpen. Ik heb dat eigenlijk altijd mooi gevonden en ben dus blij dat ze nu opnieuw in de mode zijn. Ik heb al drie exemplaren in mijn kast hangen en ben eigenlijk volledig afgestapt van skinny jeans. Brede broeken zitten nu eenmaal veel beter, dus dan is de keuze snel gemaakt, toch?

Nina (15)
Nina (15)

Nina (15): ‘Mijn ouders kijken wel eens raar op wanneer ik een nieuwe outfit draag, maar vinden het helemaal niet erg dat ik er een beetje anders uitzie. Ik studeer Mode, dus daar haal ik zowat al mijn inspiratie vandaan. Al durf ik ook wel eens iets op Pinterest zoeken. Ik volg heel veel trends, zoals de olifantenpijpen, maar ik zou nooit een lederen broek dragen. Dat is echt mijn ding niet.’

Manon (16)
Manon (16)

Manon (16): ‘Ik ben helemaal into eighties! Ik draag meestal broeken met brede pijpen en lange jassen. Die stuks combineer ik met een sportieve sneaker. Mijn papa vindt dat niet altijd even mooi, maar mijn mama heeft daar geen problemen mee, al zou ze mij liever wat meer klassieke kledingstukken zien dragen.

Meer fashionista’s:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.