Home Fashion WANT: deze T-shirts van Zara zijn een must have voor Disneylovers

WANT: deze T-shirts van Zara zijn een must have voor Disneylovers

Welk exemplaar is jouw favoriet?

Ben jij gek op kledij en een grote Disneyfan? Dan hebben wij supergoed nieuws voor jou, want bij Zara hebben ze net twee T-shirts online gezwierd die gebaseerd zijn op de sprookjeswereld. Wij hollen dit weekend alvast meteen naar de winkel om een exemplaar in huis te halen.

Een T-shirt is een goede basic waar je nooit genoeg exemplaren van kan hebben. Je kan ze met alles combineren en je kan ze vrijwel het hele jaar door dragen. Heb jij wel zin in een shopping spree en ben je toevallig een Disneyliefhebber? Haal je portefeuille dan al maar boven, want deze twee exemplaren wil je niet missen.

Zara x Disney

Zara heeft namelijk twee T-shirts uitgebracht die geïnspireerd zijn op Disney. Beide shirts zijn zwart en zijn bedrukt met een print. Eentje is gebaseerd op Assepoester en hier zie je op de voorkant hoe de prinses haar voet in het wereldberoemde muiltje steekt. Alleen gaat het er in het echte leven iets anders aan toe en dit toont de kledingketen op de achterkant.

Het tweede model is enkel bedrukt op de voorkant en hier zie je hoe een personage de krant aan het lezen is in bed. Beide items kan je online bestellen of in de winkel kopen en dit voor amper 15,99 euro.

Meer Disney?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.