Home Fashion LOL: deze teenslippers zijn de ultieme musthave voor crazy cat ladies

LOL: deze teenslippers zijn de ultieme musthave voor crazy cat ladies

teenslippers
© Nyara Geta

Gek op katten en heb je nog een paar teenslippers nodig deze zomer? Dan hebben wij een gouden tip voor jou, want deze slippers zijn een musthave die elke crazy cat lady gewoon in huis moet halen.

Via de webshop Nyara Geta kan je slippers in de vorm van een kat bestellen. De huidige collectie bestaat bovendien uit negen verschillende model dus je kan nog een exemplaar naar keuze uitkiezen. Kiezen kan je onder anderen uit een zwart model, eentje met streepjes of eentje met vlekjes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Japanse website

Betalen kan je met een kredietkaart en voor een paar teenslippers betaal je zo’n 30 euro. Enige probleem? De website is volledig in het Japans dus helaas voor ons blijft het voorlopig bij kijken. Wel krijgen de slippers enorm veel aandacht op sociale media. Zo vragen mensen afkomstig uit Italië, Spanje en zelfs de Verenigde Staten of ze binnenkort ook bij hun verkrijgbaar zijn. Wij doen alvast een schietgebedje!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.