Home Fashion TIP: dit is momenteel de populairste sneaker op Instagram

TIP: dit is momenteel de populairste sneaker op Instagram

Momenteel kan je hem bovendien met 60 % korting in huis halen!

sneaker
Zalando

De solden zijn het ideale moment om een nieuw paar schoenen te scoren en zeker voor sneakerliefhebbers hebben we alvast een goede tip. De populairste sneakers van Instagram, de Adidas NMD, kan je momenteel namelijk met een serieuze korting scoren.

De website forward2me heeft wat onderzoek gedaan naar de populairste sneaker op Instagram. De Adidas NMD mag zichzelf alvast de grote winnaar noemen, want de schoen dook op in maar liefst 5.709.871 berichten.

Yeezy 350 en Vans Old Skool

Nog populaire exemplaren zijn de Yeezy 350 en de Vans Old Skool-sneaker. Het lijstje vervolledigen doen we met de Adidas Superstar, de Converse Chuck Taylor, de Nike VaporMax en de Suede Puma.

Voor wie zich graag een eigen exemplaar wil aanschaffen, hebben we bovendien goed nieuws. De sneaker kan je momenteel aan een heel aantrekkelijke prijs shoppen. Momenteel betaal je namelijk maar € 71,95 in plaats van € 179,95. Een korting van maar liefst 60 %! Op de website van Zalando zijn vrijwel alle maten nog beschikbaar, maar wij hebben een flauw vermoeden dat je niet al te lang moet twijfelen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.