Home Fashion H&M lanceert opnieuw collectie die helemaal in het teken staat van ‘To...

H&M lanceert opnieuw collectie die helemaal in het teken staat van ‘To All The Boys’

Waan je opnieuw Lara Jean Covey!

to all the boys x h&m
© H&M

H&M bracht in maart 2020, kort na de release van de tweede film, al een ‘To All The Boys’-collectie uit. Nu dat ‘TATB: Always and Forever’ op Netflix staat, kunnen fans zich opnieuw als Lara Jean Covey wanen met een nieuwe lijn.

To All The Boys: Always and Forever‘, het derde én laatste deel van de verfilming van Jenny Hans boekenreeks, staat sinds 13 februari op Netflix. Terwijl wij nog niet klaar zijn om afscheid te nemen van Lara Jean Covey en Peter Kavinsky, is acteur Noah Centineo dat wel.

Wil jij toch nog even vasthouden aan het mooie liefdesverhaal? Dankzij H&M en z’n nieuwe ‘To All The Boys’-collectie kan je je als Lara Jean wanen. Nu nog een Peter (of Petra) vinden, en het is helemaal goed! De winkelketen kondigde de nieuwe collab met Netflix aan via onderstaande post op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door H&M (@hm)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De volledige collectie is vanaf nu beschikbaar op de website van H&M en enkele items zijn ook te vinden in de winkels. Wij kozen alvast enkele items uit die bovenaan onze wishlist staan.

Pyjama met tie-dyeprint

€ 14,99 – H&M

T-shirt met print

€ 14,99 – H&M

Meshtop

€ 9,99 – H&M

Rugzakje

€ 24,99 – H&M

Hemdjurk

€ 9,99 – H&M

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.