Home Fashion TREND: zó draag je de plissérok

TREND: zó draag je de plissérok

plissérok
Foto's: Pinterest
Ruches, kantjes en plooitjes: de Victoriaanse trend is hot. Ga maar snel op zoek naar een panty zonder ladders, want ook deze herfst en winter blijft de plissérok een musthave in je kleerkast. Gelukkig, want wij zijn ‘m nog lang niet beu!

Hoezeer we ook van de trend houden, het combineren van een plissérok kan nogal tricky zijn. Dan weer te girly, te slonzig, iets te oma-achtig? No worries, wij helpen je een handje met het nailen van de trend. De halflange rok blijkt namelijk erg veelzijdig te zijn. You’ll look fabulous!

1. Cool girl vibes

Je vindt zo’n halflange rok met plooitjes iets te truttig? Combineer ‘m dan met een T-shirt – een bandshirt voor een extra stoere look – of een leren item. Met zwarte biker boots ben je girly en bad ass tegelijk.

2. Casual sneakers

Ben jij het type dat óveral sneakers onder draagt? Dan zal dit jouw favoriete outfit worden komende herfst. Je ziet er casual chic uit en voelt je comfortabel.

3. Casual but classy

Een turtleneck of strak truitje dat in je rok gestopt is, ziet er super girly uit. Na de hele turtlenecktrend van afgelopen jaar, weten we dat een jasje over een coltrui heel cool staat. Combineer met hakjes en een mooie handtas voor extra klasse en vrouwelijkheid.

#danielbrunograndl www.theurbanspotter.com @styleheroine #evangeliesmyrniotaki #paris #theurbanspotter

A post shared by Daniel Bruno Grandl (@theurbanspotter) on

4. Nonchalant classy

De plooirok geeft al zo veel chic, dat je ‘m voor een nonchalante look flink moet intomen. Dat kan met een oversized sweater. Niet te fancy, niet te casual: perfect voor een gewone schooldag dus, maar ook voor een cinemadate met je babe. We zeiden het toch: veelzijdigste kledingstuk ooit!

Meer mode:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.