Home Fashion AHA: dankzij dit trucje waait jouw favoriete zomerjurkje nooit meer omhoog

AHA: dankzij dit trucje waait jouw favoriete zomerjurkje nooit meer omhoog

Bye bye, gênante situaties!

zomerjurkje
Unsplash

Luchtige zomerjurkjes en vervelende windvlagen, het is niet de beste combinatie. De kans dat je jurkje in een mum van tijd omhoog vliegt, is dan ook vrij groot. Om gênante situaties te voorkomen blijkt er een heel eenvoudig trucje te zijn, dat ook de Britse royals toepassen!

Niets leuker dan op een zomerse dag naar de Belgische kust te trekken en er langs de dijk te flaneren. Uiteraard met een ijsje in de hand en dat in jouw favoriete zomerjurkje. Maar wie de kust zegt, zegt ook meteen die vervelende wind die je kapsel verknoeit en je jurkje in een mum van tijd omhoog doet waaien. Hoewel het Marilyn Monroe erg beroemd maakte, kiezen wij er liever voor om onze onderbroek niet aan die (on)gelukkige voorbijganger te tonen. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Wel, daar hebben wij een eenvoudig trucje voor dat we stiekem van de Britse royals stalen.

De magie van stofjes

Het geheim van deze lifehack zit hem wel degelijk in het ondergoed dat je onder je favoriete zomerjurkje draagt. Jawel, je kiest best voor een onderbroek of zelfs een heuse body in een stofje zoals polyamide dat een statische reactie teweegbrengt. Op die manier zal je jurkje bij wijze van spreken tegen je lichaam blijven kleven en er kan er geen zuchtje wind onder. Royals als Kate Middleton, maar ook Meghan Markle passen dit trucje dagdagelijks toe. Krijg jij er eerder een benauwd gevoel van? Dan kan je ook nog steeds een gewichtje in de zoom van je jurkje of je rok bevestigen. Al moet je daar natuurlijk wel even je beste naaitechniek voor bovenhalen. ?

Tekst: Chloë Foubert

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.