Home Fashion WANT: ook Vans lanceert eigen versie van de populaire dad sneaker

WANT: ook Vans lanceert eigen versie van de populaire dad sneaker

De multicolor variant is onze favoriet!

Vans
Vans

Het sneakermerk Vans gaat mee in dé schoenentrend van dit jaar: de dad sneakers. De Varix WC zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en kosten 85 euro.

Nog niet zo lang geleden – lees voor 2018 – werden lompe of ietwat bredere sneakers ugly genoemd. Nu heeft elk bekend sportmerk, waaronder Nike en Adidas, al zijn variant. Vans kon natuurlijk niet achterblijven en lanceert de Vans Varix WC. De schoen is een combinatie van de brede skaterschoenen van in de jaren 90 en de hippe dad sneakers van dit moment.

Kleurenboek

Vans kennen we natuurlijk van hun iconische sneakers met de gebogen streep op de zijkant (zie onder). Die schoenen kan je ondertussen in allerlei verschillende kleuren en designs kopen. Het merk breidt nu dus hun assortiment verder uit met een dad sneaker. De meningen over dit soort schoenen zijn verdeeld: je houdt ervan of je verafschuwt ze.

De Varix WC kosten 85 euro en kan je in drie verschillende kleuren krijgen: zwart, wit/beige of multicolor. Die laatste vinden wij persoonlijk de allerleukste. Ze zijn een waar kleurenboekmet beige, muntgroen, oranje, roos, magenta roos, grijs en donkerblauw.

UltraCush Lite

De schoenen zien er niet enkel cool uit, ze zijn ook nog een supercomfortabel dankzij de UltraCush Lite zool en een extra stevige buitenzool. Een win-win combinatie. Mode die tegelijkertijd ook nog eens heel gemakkelijk zit: wij zijn fan! Je kan ze hier online bestellen.

1 / 3
Vans Varix WC
Vans Varix WC
Vans Varix WC
Vans Varix WC
Vans Varix WC

Vans Varix WC
Vans Varix WC

Vans Varix WC
Vans Varix WC

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.