Home Fashion WAUW: blogster Chiara Ferragni brengt twee jeansbroeken uit met Levi’s

WAUW: blogster Chiara Ferragni brengt twee jeansbroeken uit met Levi’s

chiara ferragni
Foto: Levi's x Chiara Ferragni
Wanneer één van de meest succesvolle modebloggers samenwerkt met één van de allerbeste jeansmerken, kan je ervan op aan dat er prachtexemplaren uit de bus komen. Dat bewijzen Chiara Ferragni van ‘The Blonde Salad’ en Levi’s met twee make-overs van de klassieke 501-jeans.

501

Wie kent ze niet? De iconische 501 van Levi’s. Een must voor elke modeliefhebber, en zo ook voor it-girl, model en blogger Chiara Ferragni. En de liefde bleek wederzijds, want Levi’s is ook dol op haar! Samen met de Italiaanse Chiara brengt het jeansmerk twee broeken uit die haar unieke kledingstijl naar voren brengen. Op 11 oktober lanceerde de blogster de customized versies van de 501-jeans in Milaan.

Chiara Ferragni
Foto: Levi’s x Chiara Ferragni

Details

Om Chiara’s liefde voor customization en details te tonen, bevatten de twee broeken handgestikt borduurwerk. De eerste jeans is versierd met stukjes van een emeraldblauwe bandana, op de achterkant gestikt en geknoopt rond een riembandje vooraan. De tweede customized 501 heeft een super schattig hartje op de achterzak. Beide designs hebben een washed-out effect en enkele stijlvolle scheuren.

Foto: Levi’s x Chiara Ferragni
Foto: Levi’s x Chiara Ferragni
Foto: Levi’s x Chiara Ferragni

Kopen?

Je kan beide broeken voor €129,95 bestellen via de webshop van Levi’s. In België wordt de collectie ook verkocht in de Levi’s store in de Kammenstraat in Antwerpen.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.