Home Fashion WE LOVE: de geborduurde sneakers van Fiamme Footwear

WE LOVE: de geborduurde sneakers van Fiamme Footwear

Foto: Fiamme Footwear
Witte sneakers, bloemige borduursels en Belgisch: need we say more? De geborduurde shoes van Fiamme Footwear brengen de zomer nu al terug in ons hart – en outfit – en die is meer dan welkom. De sneakers zelf, die zijn dan weer heel erg welkom onder onze Christmas tree.

Vlammen

Elisa Mols verovert sinds het begin van dit jaar de Benelux met haar Fiamme, wat ‘vlammen’ betekent in het Italiaans. Die vlammen vindt je terug op de achterkant van elk paar sneakers van het Belgische merk, en dat in verschillende kleuren, glitters, patroontjes en furry stofjes.

Onder andere Joy Anna Thielemans was onmiddellijk fan van het nieuwe merk.

Nieuwe collectie

Hoewel de vorige collectie ook al erg leuk was, doet deze met borduursels ons sneaker loving heart pas écht sneller slaan. Bloemen, kleurrijke vogels, patches, quotes: alles wat helemaal in is, vind je op de sneakers van Fiamme geborduurd. Love it!

Foto’s: Fiamme Footwear

Goedkoop zijn ze helaas niet, maar kwaliteit heeft natuurlijk zijn prijs. Voor een paar leren sneakers – gemaakt in Italië, by the way – betaal je tussen 159 en 175 euro. Leuk voor onder de kerstboom? Of je kan het geld ook gewoon zelf bijeensparen met een paar nuttige tips (you’re welcome). Op de site van Fiamme Footwear vind je ‘n handig kaartje met alle verkooppunten.

Meer voor sneaker addicts:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.