Home Fashion WE LOVE: de sprekende sweaters en shirts van Talking Outfits

WE LOVE: de sprekende sweaters en shirts van Talking Outfits

sweaters
Foto: Talking Outfits
Wat jij echt nodig hebt op 1 september? Een trui die voor jou even zegt wat alle leerkrachten die dag moeten weten: je bent veel te vroeg uit je bed moeten komen en zou er liefst terug in gaan liggen. De ‘I need a nap’-sweater van de Belgische webshop Talking Outfits brengt de boodschap klaar en duidelijk over.

Een paar weken verder in het schooljaar, wanneer die van Wiskunde je onder je voeten geeft omdat je aan het dagdromen bent in plaats van oefeningen te maken, komt het shirt met ‘I’m not lazy, I’m saving energy’ dan weer goed van pas. En op die verschrikkelijke bad hair days wanneer je ook nog eens wakker bent geworden met een major puist op je kin, draag je gewoon ‘Fuck perfect’ op je borst. Maar onze absolute favoriet, voor op die momenten wanneer je een vervelende dude wil duidelijk maken dat je veel liever tijd doorbrengt met een pakje friet van McDonalds dan met hem, is de ‘Fries before guys’-trui. Zo mooi roze, right?

Foto: Talking Outfits

Talking Outfits?

Talking Outfits is een nieuw Belgisch label dat kwaliteitsvolle, betaalbare en duurzame kleding verkoopt die letterlijk voor zich spreekt. Ondanks het feit dat ze pas dit jaar van start gingen, verzamelde het merk al een flinke fan base met ook enkele bekende gezichten. Onder andere Ghost Rocker Marie Verhulst en Q-stem Anke Buckinx zijn gek op hun truien van Talking Outfits.

Al-tijd ?? fries before guys

A post shared by MarieVerhulst (@verhulstmarie) on

#fuckperfect Hoe cool is deze sweater van @talkingoutfits Ik deal 'm seffens op @qmusic_be ?

A post shared by Anke Buckinx (@abuckinx) on

WANT. NOW.

De sweaters shoppen doe je op www.talkingoutfits.be . Voor de truien betaal je 39 euro, voor een shirt met halflange mouwen is het 22 euro. Je kan er ook eentje aan je boyfriend cadeau doen, want ze hebben ook mannenmodellen. En als je zelf een leuke zin weet die goed op een sweater zou staan, mag je die via de site doorsturen naar de mensen van Talking Outfits. Wie weet brengen ze binnenkort een sweater met jouw lievelingsquote uit!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.