Home Fashion WE LOVE: schattig ondergoed van Lickstarter

WE LOVE: schattig ondergoed van Lickstarter

lickstarter
Foto: Instagram @lickstarter_panties
Nog zo’n trend die de ronde doet op Instagram: katten– en hondenonderbroeken. Je hebt ze so-wie-so wel al eens zien passeren tijdens het scrollen op je feed. De leuke slipjes zijn niet alleen grappig, maar ook schattig en super comfy. We want!

Ondergoed moet niet alleen comfortabel zitten, maar moet er ook mooi uitzien. Daarom zijn wij helemaal fan van deze cute onderbroeken van het Letse merk ‘Lickstarter‘, dat zich specialiseert in grappige slipjes met je favoriete huisdier erop. En niet zomaar een tekening, maar een echte foto! Niet zó gek zou je denken, maar de plek van de foto is wel heel confronterend. Toch is het een grote hype op Instagram. En om eerlijk toe te geven, wij willen er ook wel zo eentje… So cute!

Super comfy

Je kan de undies niet alleen krijgen met een kat of hond erop, maar ook met bloemen, tekst en symbolen. Voor ieder wat wils dus! De leuke slipjes zijn gemaakt van een luchtige, zachte stof, afgewerkt met een licht randje en zitten super comfy. Je kan de hele collectie online shoppen op lickstarter.eu of ga naar Zeb voor een van deze vier leuke modellen!

Zeb – € 14,99
Zeb – € 14,99
Zeb – € 14,99

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.