Home Fashion AFGESLOTEN – WIN: een stoere parka met patches van 9 Lemons t.w.v....

AFGESLOTEN – WIN: een stoere parka met patches van 9 Lemons t.w.v. € 115

win
Patches zijn hot hot hot! Het Nederlandse label 9 Lemons – je kent hen misschien van de coole Trut-truien? – heeft dat ook door. Ze maakten een stoere, legergroene parka met zomerse patches, om ook in de herfst dat zonnige gevoel niet te verliezen. En jij kan er zo eentje winnen!

De winnares van deze wedstrijd is Kimberly Moïse. Zij ontving ondertussen een mailtje en zal haar prijs zo snel mogelijk opgestuurd krijgen.

Alle anderen: niet getreurd! Fashionista organiseert bijna wekelijks leuke wedstrijden, dus kans genoeg om wel eens de lucky lady te zijn. Stay tuned!

>>>

We zouden ‘m heel graag voor onszelf houden, maar daarvoor zien we jullie te graag. Dus organiseren we een wedstrijdje, zodat één gelukzak binnenkort op school kan shinen in haar stoere patched up parka. De jas is gemaakt uit 100% katoen, waardoor hij je bescherming biedt tegen de koude herfstwind maar je lichaam toch laat ademen. Ons favoriet ding aan het stuk? De hemelsblauwe 9 Lemons-voering – met citroentjes! – die een leuk accent geeft als je de mouwen omplooit. Maar genoeg gekletst, hoe kan je nu eigenlijk winnen?

Hoe kan je deze parka winnen?

1. Like Fashionista België op Facebook

2. Done? Like dan ook deze Facebookpost.

3. Nog een laatste stap: beantwoord de wedstrijdvraag (easy peasy) en laat je gegevens achter.

4. En hoop, bid en doe misschien nog eens en nog eens en nog eens mee. Het kan je kansen in de loterij alleen maar vergroten ;-). 

De wedstrijd loopt tot maandag 19 september, 12u ‘s middags.