Home Fashion WOW: de nieuwe Adidassneaker doet onze pizzahartjes smelten

WOW: de nieuwe Adidassneaker doet onze pizzahartjes smelten

Foto: Adidas

Als het aankomt op gebied van mode, is niets over the top! Dat zagen we al bij de Hello Kitty-collectie, bow slides en de jelly slippers. Nu gingen de knappe koppen bij Adidas nog een stapje verder en maakten de pizzasneaker van ons dromen.

Vorige week vertelden we jullie al over de schoudertas in de vorm van een pizza pepperoni die je nu voor een soldenprijsje bij Zara kan scoren. Maar er is nu ook een item voor de shoe lovers onder ons! Dit keer komt het Duitse sportmerk Adidas ermee op de proppen en het biedt food én fashion lovers de schoenen van hun hongerigste dromen.

50 limited edition Ultra Boost-sneakers

De sneakergigant liet limited edition Ultra Boost-sneakers ontwerpen door Jen Mussari en tien andere vrouwelijke artiesten. Hiervoor sloegen ze de handen in elkaar met de Amerikaanse lifestylesite Refinery29.

Elke sneaker typeert één van de 50 Amerikaanse staten aan de hand van een plaatselijk kenmerk. De meesten draaiden uit als het meest bekende eten van de staat in kwestie, maar er zitten ook andere paren bij, die versierd zijn met bloemen en edelstenen. De kunstenaars gebruikten materiaal zoals zand, klei, draad en valse bloemen in hun werk. Naast de pizzasneaker die New Jersey voorstelt, creëerden ze dus 49 andere ontwerpen.

De totale opbrengst van de verkoop ging naar Women Win, een organisatie die jonge meisjes door middel van sport leert hoe ze leiderschap moeten tonen. Op die manier kunnen de girls beter opkomen voor hun rechten.

‘Pizza is life’

Onze pizzahartjes smelten helemaal. Je moet natuurlijk wat lef hebben om de schoenen te dragen, maar voor meiden met het motto ‘pizza is life‘ is dat geen probleem. Jammer genoeg werd het ontwerp verkocht in een veiling op de website van Adidas en die is al afgelopen… Hopelijk zien ze in hoeveel plezier ze echte pizza lovers doen met het ontwerp en brengen ze het snel weer op de markt!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.