Home Fashion WOW: deze jas van Zara zien we dit najaar overal terug

WOW: deze jas van Zara zien we dit najaar overal terug

Zara
Foto: Zara

Nu de zomer officieel voorbij is, kan de zoektocht naar een goede winterjas beginnen. Een groepje fashionista’s heeft een exemplaar bij de winkelketen Zara gevonden. De jas is zelfs zo populair dat-ie een eigen Instagramaccount gekregen heeft. Handig, want zo heb je meteen de nodige dosis outfitinspiratie.

Het is nog maar enkele maanden geleden dat iedereen geobsedeerd was door een paar glitterbotjes. In de Verenigde Staten gingen de enkelbotjes in enkele uren de deur uit. Ook nu heeft Zara een erg gewild item in de rekken liggen.
Het gaat om een marineblauwe jas met print die ideaal is voor het tussenseizoen. Hij werd voor het eerst gespot bij Alice Frances, maar al snel kwam ze de winterjas écht overal tegen. Zo kreeg hij ondertussen een eigen Instagramaccount namelijk ‘That Coat’.

Ook bij ons kan je het item terugvinden op de website van Zara, maar daar is hij helaas helemaal uitverkocht. Toevoegen aan je verlanglijstje en hopen dat hij snel weer beschikbaar is. Gelukkig heb je zo wel nog even tijd om 80 euro bij elkaar te sparen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.