Home Fashion YASSS: in 2018 komt er een derde Weekday-winkel naar ons land

YASSS: in 2018 komt er een derde Weekday-winkel naar ons land

En het is dit keer niet in Antwerpen!

Weekday
Foto: Instagram @weekday_stores

Goed nieuws voor de Brusselaars onder jullie: in 2018 komt er een Weekday-shop naar jullie stad. De twee huidige Vlaamse vestingen bevinden zich in de Kammenstraat en op de Meir in Antwerpen. Hopelijk volgen er binnenkort nog andere shoppingsteden.

Naast Monki is Weekday een van onze favoriete winkels op dit moment. Je vindt er immers de coolste stuks voor zachte prijzen. Jammer genoeg vind je het Zweedse merk voorlopig enkel in Antwerpen, maar daar komt binnenkort verandering in.

Er komt namelijk een derde winkel naar ons land, en die opent in Brussel. Vanaf 2018 kan je in de buurt van de Guldenvlieslaan terecht voor je Weekday-shot en hoef je dus niet meer speciaal naar Antwerpen te trekken om te shoppen bij je favoriete winkel. Joepieee!

Lente/zomer 2018

De exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar die zou ergens in de lente of zomer van 2018 gepland worden. Dat is dus niet meer zo lang wachten. Hopelijk zullen er na Antwerpen en Brussel ook shopsteden als Gent, Brugge en Hasselt volgen, want wij willen overal terechtkunnen voor het coole merk!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.