Home Fashion YASSS: Laurentine opent opnieuw de deuren van haar Clouds of Fashion-pop-up in...

YASSS: Laurentine opent opnieuw de deuren van haar Clouds of Fashion-pop-up in Knokke-Heist

Shoppen én tapas smullen? Van een topcombinatie gesproken…

ZEB

Vanaf dit weekend is het Lichttorenplein in Knokke-Heist weer een roze hotspot rijker. Jawel, Laurentine Van Landeghem opent opnieuw de deuren van haar Clouds of Fashion-pop-up en dat betekent heerlijk shoppen terwijl je van verrukkelijke tapas smult. Van een topcombinatie gesproken…

In het najaar van 2018 besloot Laurentine haar modelabel Clouds of Fashion in de handen te leggen van kledingketen ZEB. Dat betekende dat ze zich geen zorgen meer hoefde te maken over de logistieke kant of de productie en eindelijk de tijd kreeg om aan het ontwerpen te slaan. Haar allereerste collectie prijkt ondertussen aan de kapstokken bij ZEB, maar Laurentine is heus niet van plan om nu wat uit te rusten. Deze zaterdag zal ze namelijk opnieuw de deuren openen van haar pop-up aan het Lichttorenplein in Knokke-Heist. Dat nieuws maakte ze vanmorgen zelf bekend op haar Instagrampagina.

Fashion én food

Van 6 april tot eind augustus zal het prachtige hoekpand aan het Lichttorenplein op de Zeedijk weer roze kleuren. Vanaf komend weekend kunnen klanten niet alleen de fleurige jurkjescollectie Clouds of Fashion by Laurentine shoppen maar ook fashionable must haves uitgekozen door Laurentine. Uiteraard zal Laurentines pop-up ook een hotspot worden voor food lovers. ‘Op het terras van onze foodcorner kan je genieten van een bordje tapas met een twist, een zalige lunch of diner vergezeld van een zomerse cocktail’, aldus Laurentine. Redenen genoeg om een weekendje richting de kust te plannen, denken wij dan… ;-)

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.