Home Celebs Celeb Style & Beauty YASSS: Miley Cyrus brengt samen met Converse een sparkly sneakercollectie uit

YASSS: Miley Cyrus brengt samen met Converse een sparkly sneakercollectie uit

Miley Cyrus
Foto: Instagram @mileycyrus

Fan van de classic All Stars, maar ben je dat simpele design beu? Dan hebben we goed nieuws! Converse lanceert namelijk samen met Miley Cyrus een collectie en daar kregen we nu al een sneak peek van te zien. Begin jullie zakcentjes maar al te sparen, want je zal al-les willen!

Dat Miley Cyrus haar eigen persoonlijkheid heeft, weten we al langer en dat appreciëren we ook enorm. Daarom zijn we ook blij dat ze nu haar creativiteit de vrije loop laat in een sneakercollectie van Converse die jullie binnenkort gewoon kunnen kopen. De All Stars die ze lanceert zijn helemaal Fashionista en wij willen ze dan ook allemaal!

Sneak peek

Op Instagram postte de ‘Malibu‘-zangeres een teaser van de schoenen die haar naam zullen dragen. En die zijn vooral héél glittery, roze én zilver. Tot nu toe showde ze vier paar, maar daar zouden volgens haar nog sneakers aan toegevoegd worden. OMG!

Bandana-print

De leuke collectie bevat niet alleen glittersneakers, maar ook een heel andere stijl voor de stoerdere chicks onder jullie. De print van de zool is gebaseerd op een old school bandana. Zo cool!

Gemarkeerd en gegraveerd

Elke sneaker is ook gemarkeerd met een logo dat staat voor Miley Cyrus en aan de veters hangt een plaatje waar haar initialen in staan gegraveerd. Wij zijn benieuwd naar wat ze nog voor ons in petto heeft en wanneer de coole collectie te koop zal zijn!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.