Home Film OMG: er komen waarschijnlijk nog meer films van ‘Twilight’ én ‘The Hunger...

OMG: er komen waarschijnlijk nog meer films van ‘Twilight’ én ‘The Hunger Games’

films
Giphy.com

Het lijkt al eeuwen geleden, maar eigenlijk kwam de laatste film van ‘Twilight’ en van ‘The Hunger Games’ nog niet zo lang geleden uit. Toch is de grote baas van Lionsgate, de producent van beide films, ervan overtuigd dat het verhaal van beide saga’s niet volledig verteld is. En daar zijn wij het volledig mee eens!

Twilight: Breaking Dawn Part 2’ kwam uit in 2012 en ‘Mockingjay Part 2’ werd uitgebracht in 2015, maar het lijkt eerlijk gezegd al veel langer geleden. Daar zijn ze het bij Lionsgate mee eens, want ze willen het verhaal van beide films graag uitbreiden.

via GIPHY

CEO Jon Feltheimer heeft in een interview met Variety laten vallen dat hij ‘Twilight’-auteur Stephanie Meyer en ‘Hunger Games’-auteur Suzanne Collins wil overtuigen om extra films uit te brengen. ‘Er zijn nog veel verhalen die we kunnen vertellen en als de auteurs het willen, zijn wij klaar om deze in kaart te brengen’.

De grote baas van Lionsgate wil graag iedereen bij elkaar krijgen om de mogelijke opties eens te bekijken. ‘Ik heb genoeg research gezien en ik ben ervan overtuigd dat het voor beide partijen gunstig is’.

Zonder de originele cast

Gezien het succes van de voorbije films is het een logische keuze, maar de vervolgfilms zullen waarschijnlijk zonder de originele cast worden uitgebracht. Naar gelang wat de auteurs beslissen, kan het bijvoorbeeld ook om een prequel of sequel gaan.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.