Home Film OMG: een fan heeft een trailer voor ‘High School Musical 4’ gemaakt...

OMG: een fan heeft een trailer voor ‘High School Musical 4’ gemaakt en wij worden helemaal gek

'High School Musical 4'
YouTube: Zone ONE Trailers

‘High School Musical 4’ is in the making, maar de hoofdrolspelers uit de originele films zien we helaas niet terug. Dit tot grote spijt van alle fans, maar één creatieveling heeft hier een oplossing op gevonden. In onderstaande trailer zie je hoe ‘HSM 4’ eruit zou zien met de oorspronkelijke cast en wij zijn lichtjes aan het flippen. Hoe awesome zou dit zijn?!

In ‘High School Musical 4’ maken de originele Wildcats plaats voor een nieuwe cast, maar dankzij een wel heel enthousiaste fan krijgen we een idee van hoe de film eruit zou zien als Vanessa Hudgens en Zac Efron toch zouden meespelen. Om het in één woord te zeggen: GE-WEL-DIG.

‘Once a Wildcat’

Op dinsdag heeft de Facebookpagina ‘High School Musical 4’ een trailer genaamd ‘Once a Wildcat’ gepost. Het filmpje is vorige maand al een keertje opgedoken, maar de afgelopen dagen heeft de video meer dan vier miljoen views verzameld. Het is nog niet te laat om van gedachten te veranderen, jongens!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De trailer bestaat uit een combinatie van fragmenten van andere films waar de originele cast in meegespeeld heeft. Zo duiken onder andere Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Zac Efron, Lucas Grabeel, Corbin Bleu en Monique Coleman op. Je ziet onder andere dat Troy nog altijd verliefd is op Gabriella en dat Ryan getrouwd is en kinderen heeft. We need this to be real…

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.