Home Fun 11 Netflixseries die je kan bingewatchen op Halloween

11 Netflixseries die je kan bingewatchen op Halloween

Wanneer Halloween erop zit, heb je misschien al een seizoen uitgekeken!

Halloween

Halloween is het uitgelezen moment om een enge serie te bingewatchen. Je begint er vroeg in de avond aan en wanneer de feestdag erop zit, heb je een seizoen uitgekeken. Zo is onder andere ‘The Haunting of Hill House‘ daar perfect voor! Benieuwd welke shows nog op ons lijstje staan? Wij somden ze even voor je op. Ben je een beetje een angsthaas? Geen zorgen, we hebben er ook ‘lichtere’ series zoals ‘Shadowhunters: The Mortal Instruments‘ en ‘A Series of Unfortunate Events‘ aan toegevoegd.

1 / 11
1. The Haunting of Hill House
2. Stranger Things
3. Teen Wolf
4. The Chilling Adventures of Sabrina
5. A Series of Unfortunate Events
6. Shadowhunters: The Mortal Instruments
7. iZombie
8. Bitten
9. Scream
10. The Originals
11. Ghost Wars
1. The Haunting of Hill House
1. The Haunting of Hill House

Vijf zussen en broers groeiden als kinderen op in Hill House, wat later het beroemdste spookhuis in Amerika werd. Na heel wat jaren gaan ze als volwassenen terug naar de plek. Ze confronteren de geesten uit hun verleden, afgewisseld met enge flashbacks naar hun kindertijd.

2. Stranger Things
2. Stranger Things

Wanneer een jongetje verdwijnt, doen zijn moeder, zijn dappere vrienden en de politiechef er alles aan om hem terug te krijgen. Op dat pad ontdekken ze heel wat donkere geheimen die te maken hebben met zijn verontrustende verdwijning. Ze gaan de strijd met heel duistere krachten aan.

3. Teen Wolf
3. Teen Wolf

Nadat een vermoorde vrouw werd gevonden in de bossen, haalt tiener Stiles Stilinski zijn beste vriend Scott McCall over een kijkje te gaan nemen. Daar wordt Scott gebeten door een weerwolf, waardoor hij nu zelf vervloekt is. Hij moet nu niet alleen leren omgaan met de puberteit, maar moet ook nog eens ontdekken wat er allemaal met hem gebeurt en hoe hij ermee moet omgaan.

4. The Chilling Adventures of Sabrina
4. The Chilling Adventures of Sabrina

Sabrina Spellman, een personage uit de Archie Comics – waarop ‘Riverdale’ gebaseerd is – moet haar tweedelige aard als halfheks-halfmens samenbrengen terwijl ze vecht tegen het kwaad dat haar, haar familie en de mensheid bedreigt.

5. A Series of Unfortunate Events
5. A Series of Unfortunate Events

De Baudelaire-kinderen, Violet, Klaus en Sunny, verliezen hun ouders in een mysterieuze brand, waardoor graaf Olaf het voogdijschap krijgt. Meteen komen de kinderen erachter dat hij alleen uit is op hun fortuin en helemaal geen goede bedoelingen met hen heeft. Niemand gelooft hen en al snel komen ze daardoor in allerlei vreemde, ongelukkige situaties terecht. Daarnaast komen ze allerlei geheimen te weten over hun ouders, die hen meer vertellen over waarom de benarde gebeurtenissen net hen overkomen.

6. Shadowhunters: The Mortal Instruments
6. Shadowhunters: The Mortal Instruments

Nadat haar moeder is verdwenen, wordt Clary Fray meegezogen in een donkere wereld van demons, engelen, vampieren en weerwolven. Plots wordt ze ingelijfd bij de schaduwjagers en moet ze haar mannetje staan tegenover tal van enge wezens. Ondertussen zet ze ook de zoektocht naar haar mama verder.

7. iZombie
7. iZombie

Wanneer medisch stagiaire Liv Moore naar een feestje gaat, wordt ze veranderd in een zombie. Toch wil ze haar menselijke leven niet opgeven en probeert ze – ondanks haar bleke uiterlijk en levenloze gedragswijze – zo normaal mogelijk verder te gaan. Ze verzint een plan om haar honger naar vers mensenbrein te stillen door een job aan te nemen bij een lijkschouwer. Daar kan ze stiekem eten van de lijken die daar geleverd worden, al heeft die eetlust stillen een serieuze bijwerking: ze absorbeert namelijk de herinneringen van wie ze voedt. Zo vindt ze een nieuw doel in het leven en helpt ze een detective bij het oplossen van moorden.

8. Bitten
8. Bitten

Weerwolf Elena Michaels vertrekt uit Stonehaven om de bovennatuurlijke wereld achter zich te laten. Tot ze op een nacht een mysterieus telefoontje krijgt van de roedelleider, die haar vraagt om terug te komen. Opeens moet ze haar normale leven als fotografe in Toronto stopzetten en moet ze zich weer mengen in de weerwolvenwereld. Alsof dat nog niet erg genoeg is, blijkt dat zij de enige vrouwelijke weerwolf is die nog leeft.

9. Scream
9. Scream

Nadat een incident met cyberpesten viraal gaat, vindt er een gruwelijke moord plaats in Lakewood. Een groep tieners wordt het doelwit van een gemaskerde seriemoordenaar. Dat haalt donkere geheimen van vroeger naar boven. Twintig jaar eerder werd namelijk een gelijkaardige moord gepleegd.

10. The Originals
10. The Originals

De originele vampier Klaus verlaat Mystic Falls om een bezoek te brengen aan zijn oude thuis New Orleans. Daar komt hij voor een verrassing te staan. Een weerwolf is namelijk in verwachting van zijn kind. De vampier moet nu omgaan met de gevolgen van die zwangerschap en met alle gevaren die daarbij komen kijken. Gelukkig kan hij rekenen op de steun van zijn broers en zussen.

11. Ghost Wars
11. Ghost Wars

Een stadje in Alaska wordt beheerst door bovennatuurlijke krachten. Lokaal buitenbeebtje Roman Mercer moet de vooroordelen van de stad en zijn persoonlijke demonen overwinnen als hij zijn onderdrukte psychische krachten wil gebruiken. Dat is de enige manier om iedereen te redden.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.