Home Fun Netflix kondigt startdatum van laatste ’13 Reasons Why’-seizoen aan met emotionele video

Netflix kondigt startdatum van laatste ’13 Reasons Why’-seizoen aan met emotionele video

In de video zien we ook een huilende Alisha Boe: 'Ik zal deze ervaring nooit vergeten, dus bedankt'.

13 reasons why
© Netflix

Na het derde seizoen van ’13 Reasons Why’ bleven we met heel wat vragen achter. En het ziet ernaar uit dat die nu heel binnenkort worden beantwoord. Netflix kondigde namelijk zopas de releasedatum voor laatste seizoen van de serie aan.

In het vierde seizoen bereiden de laatstejaarsstudenten van Liberty High School zich voor op hun diploma-uitreiking. Maar voordat ze afscheid kunnen nemen, moeten ze hun gevaarlijk geheim kunnen bewaren en hartverscheurende keuzes maken die hun toekomst zullen bepalen…

In ‘Saying Goodbye‘, de video die Netflix zopas de wereld instuurde, zien we hoe de ‘13 Reasons Why’-cast tijdens een scriptlezing voor het vierde seizoen emotioneel wordt. Het is ook meteen het laatste seizoen en dat besef maakt heel wat emoties los bij Dylan ‘Clay’ Minnette, Brandon ‘Justin’ Flynn, Justin ‘Bryce’ Prentice en alle andere castleden. In de video zien we ook een huilende Alisha Boe: ‘Ik zal deze ervaring nooit vergeten, dus bedankt.’

5 juni

Nu weten ook wij wanneer we afscheid moeten nemen van onze favoriete serie. Vanaf 5 juni staat het vierde seizoen van ‘13 Reasons Why‘ op Netflix en zal bestaan uit 10 afleveringen van telkens 60 minuten. Wordt Tyler gearresteerd voor zijn poging tot massamoord? Zal Justin zich laten opnemen in een afkickkliniek? En wanneer zal Tony zijn familie terugzien? Allemaal vragen waar we dan hopelijk een antwoord op krijgen. Bekijk de emotionele aankondigingsvideo alvast hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.