Home Fun 15 handige gadgets voor luie meisjes

15 handige gadgets voor luie meisjes

gadgets
Op jouw leeftijd verwachten je ouders dat je eigenlijk al je plan trekt, maar dat volwassen worden is echt niet leuk. We get it! Ben jij iemand die altijd de gemakkelijkste weg kiest? Of ben je soms echt te lui om iets te doen dat je moet doen? Dan hebben wij 15 leuke en vooral handige gadgets die je leven veel simpeler en jezelf nóg luier maken! 

Wat de mensheid toch niet allemaal uitvindt. We love it! Tip: deze gadgets zijn ideale last-minute kerstcadeaus voor die luie vriendin van je. Better late than never!

1. Mixermok

Met één druk op de knop is je warme chocolademelk geroerd met de mixermok!

Gadget House – €15,95

2. Elektrische spaghettivork

Je spaghetti niet meer onhandig op je vork draaien?! Met de elektrische spaghettivork is de klus zo geklaard.

Amazon – €3,99

3. Ijsmaker

Heb je geen ijs meer in huis en heb je echt geen zin om naar de winkel te lopen of uren op je ijsje te wachten? Doe melk, room, suiker en vanille-extract in de bevroren Zoku-kom en je hebt vers ijs. Yummm!

Bol.com – €25,90

4. Slush Cuppy

Ben je geen ice cream kinda girl? Dan is de Slush Cuppy meer voor jou. Het principe is hetzelfde als de ijsmaker. Zet de beker enkele uren in de vriezer en doe je favoriete drankje erin, bijvoorbeeld limonade. Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit!

Firebox – €12

5. Ledlamp met een app-regelaar

Gekleurde lampen zijn zo cool. Maar telkens rechtstaan om ze te veranderen van kleur? No thanks. Daarom ga jij deze Mipow Ledlamp fantastisch vinden, want die bedien je gewoon vanuit je bed met de app. Lekker cosy!

Gadget House – €27,95

6. Nagellakhouder

Slaag je er net als ons altijd in om je nagellak om te gooien terwijl je je nagels lakt? Jep, wij ook! Daarom hebben wij, net als jij, dit leuke gadget echt nodig. Need, need, neeeed!

Firebox – €18

7. Stofballetje

Zaagt je moeder dat je dringend je kamer eens moet stofzuigen, maar heb je écht geen zin? Dit furry balletje is jouw nieuwe beste vriend (en die van je kat ook waarschijnlijk). En het is nog eens super cute en girly!

Firebox – €36

8. Bananensnijder

Hoe gemakkelijk is dit niet? Gewoon op je gepelde banaan op de banana slicer leggen, drukken en je hebt schijfjes!

Amazon – €7,99

9. Luie leesbril

Oké, dit hebben wij echt nodig. Met een luie leesbril kan je gewoon in je bed liggen en je boek voor je houden. Geen onhandig gedoe en vreemde posities meer!

Mega Gadgets – €14,95

10. Cornflakesdispenser 

Ein-de-lijk geen gedoe meer met het uithalen van de cornflakesdoos, de doos openen, de zak openen en dan proberen alles in je kom te gieten en uiteindelijk toch ernaast zitten. Gewoon je kommetje onder de ontbijtgranenverdeler houden en draaien. Woehoew, cornflakes in 1, 2, 3! Nu nog een melkkraantje voor erbij en life is perfect.

Mega Gadgets – €29,95

11. Voetenwarmer

Heb je altijd koude voeten en weet je maar niet hoe je ze kan opwarmen? Met een voetenwarmer heb je alleen maar je ijspegels erin te schuiven en aan te zetten. Warm feet in no time!

Bol.com – €36,99

12. Uitschuifbare vork

Eten op je vork prikken vanuit je luie zetel? Zo coooool!

Mega Gadgets – €7,95

13. Tablethouder

Geen onhandig gedoe meer met je tablet. Dankzij de buigbare poten van de tablethouder kan je in gelijk welke positie in bed liggen en de houder aan je houding aanpassen. Geniaal!

Cool Gift – €59,95

14. Eitje in de microgolf

Aaaargh! Telkens een kookpot uithalen en zo lang wachten, omdat je zin hebt in een gekookt eitje bij je ontbijt (en mama wil het niet doen). We know the struggle! Daarom is deze schattige eierkoker perfect voor jou.

Cool Gift – €7,95

15. Selfie light

Je hoeft niet meer te zoeken naar het perfecte licht. Vanaf nu heb je altijd het perfect selfie light!

Cool Gift – €19,95

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.