Home Fun 17 series om met je lief te kijken als jullie het niet...

17 series om met je lief te kijken als jullie het niet eens geraken

Geen geruzie meer om de afstandsbediening!

series
shutterstock

Het kan soms uren in beslag nemen om te beslissen welke serie jullie samen zullen kijken. Hij/zij wil niet naar ‘Pretty Little Liars‘ kijken, terwijl jij weigert om de hele avond naar de flauwe moppen in ‘Blackadder‘ te luisteren. Fashionista to the rescue: er zijn gelukkig heel wat series die je wél samen met je lief kan kijken. Wij lijsten ze hieronder voor je op!

1 / 17
The 100
The End of the F***ing World
Weeds
Narcos
New Girl
Outer Banks
Stranger Things
Orange Is the New Black
Orphan Black
How I Met Your Mother
Homeland
Peaky Blinders
La casa de papel
Friends
The Haunting of Hill House
Prison Break
Grimm
The 100
The 100

97 jaar geleden werd de aarde vernietigd door een atoombom. Iedereen op onze wereld overleed door de ontploffing of door het stralingsniveau. Meer dan 2400 mensen konden op tijd naar de ruimte reizen en wonen sindsdien in het ruimtestation. Maar de zuurstof raakt op en het wordt tijd voor een oplossing. Ze besluiten honderd jonge criminelen naar de aarde terug te sturen om te kijken of ze daar een nieuw leven kunnen opbouwen. Ze hebben geen idee of de planeet inmiddels weer bewoonbaar is. De jongeren weten niet wat ze zullen aantreffen en komen dan ook voor verschillende onaangename verrassingen te staan. Er zijn namelijk overlevenden van de ramp en die zijn niet blij met de komst van de ruimtemensen…

The End of the F***ing World
The End of the F***ing World

Geloof ons, het eerste seizoen van Netflix’ ‘The End of the F***ing World’ kijken jullie in een onwerkelijk korte tweeënhalf uur in één ruk uit. James is een zeventienjarige jongen die ervan overtuigd is dat hij een psychopaat is. Alyssa is ook zeventien. Ze is de coole, humeurige nieuweling op school. Alyssa overtuigt James om samen met haar een roadtrip te maken, op zoek naar haar biologische vader. Hun speciale karakters lijken volgens Alyssa vreemd genoeg te matchen. Wat ze niet weet, is dat James haar eigenlijk wil vermoorden. Maar dat is lang niet de essentie van het verhaal. Om die te kennen, moet je zelf kijken! De serie kreeg ondertussen ook een tweede seizoen, dat jullie ongetwijfeld even snel zullen verslinden.

Weeds
Weeds

Na het overlijden van haar man wil weduwe en moeder van twee kinderen Nancy Botwin haar luxueuze levensstijl niet opgeven en besluit ze wiet te dealen om haar rekeningen te kunnen blijven betalen.

Narcos
Narcos

Narcos beschrijft het leven van Pablo Escobar, de meest befaamde drugshandelaar uit de jaren 80. Het verhaal is ongelofelijk maar waar en de perfecte afwisseling tussen fictie en echte beelden zal zowel jou als je lief in de ban houden.

New Girl
New Girl

We love de sukkelige maar schattige Jess die een appartement deelt met drie (af en toe) vrijgezelle mannen. Je lief zal vooral oog hebben voor de ongelofelijk knappe Jess en Cece, maar samen kunnen jullie lachen met de hilarische oneliners van vrouwenversierder Schmidt.

Outer Banks
Outer Banks

Outer Banks is niet alleen een kustgebied aan North Carolina, maar ook de naam van een razendspannende Netflixhit. John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland, waar er een grote kloof is tussen rijken en armen, op zoek naar een legendarische schat die zich ergens op de bodem van de oceaan zou bevinden. De schat heeft bovendien iets te maken met de verdwijning van zijn vader en de vriendengroep is van plan om het diepzeemysterie tot op de bodem uit te zoeken. Een gevaarlijk avontuur dus dat je lief zeker zal weten te smaken, maar er steekt ook een romance de kop op.

Stranger Things
Stranger Things

Wanneer Will verdwijnt, gaat de hele stad naar hem op zoek. Zijn vrienden Mike, Dustin en Lucas slaan de handen in elkaar en zoeken op eigen houtje naar hun vermiste vriend. Tijdens hun zoektocht ontmoeten ze een meisje genaamd Eleven en ontdekken dat zij weleens de sleutel kan zijn tot het mysterie waarbij Will betrokken is geraakt. Ook Wills moeder neemt zelf het heft in handen om haar zoon te vinden. Op die manier komen er heel wat mysterieuze en enge dingen op haar pad.

Orange Is the New Black
Orange Is the New Black

Vuilbekkerij, af en toe wat pillow talk en veel, heel veel vetes in een vrouwgevangenis. Zo kan je ‘Orange Is the New Black’ het best omschrijven. Wie de serie nog niet gezien heeft, moet daar dringend werk van maken. Kleine waarschuwing op voorhand: eens je begint te kijken is er geen stoppen aan. Waarom moet je lief meekijken? Supercliché, maar daarom niet minder waar: er wordt flink wat gekust onder de vrouwen in de serie. Iets wat je lief zeker zal weten te prikkelen!

Orphan Black
Orphan Black

Wanneer oplichter Sarah Manning haar dubbelganger Beth Childs ziet springen voor een trein is ze eerst in shock, maar dan ziet ze haar kans en pikt ze haar handtas mee. Na Beths dood neemt Sarah haar identiteit aan om zo haar geld te stelen. Maar de gevolgen van die ene daad zijn groter dan ze ooit voor mogelijk had gehouden. Ze ontdekt dat zij en Beth klonen zijn en al snel beseft ze dat ze in grote problemen zit. De reeks is ontzettend verslavend, want je wil gewoon achter de waarheid komen. Telkens als je denkt dat het niet gekker kan, wordt dat het net wel.

How I Met Your Mother
How I Met Your Mother

De serie draait rond Ted, die in 2030 zijn zoon Luke en dochter Penny vertelt over hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Negen seizoenen lang worden de gebeurtenissen getoond die uiteindelijk tot dat moment leidden. Zijn zoektocht begon in 2005 in New York, waar hij samenwoont met Marshall. Marshall heeft al sinds zijn studententijd een vriendin, Lily. Niet veel later leert het trio Barney en Robin kennen.

Homeland
Homeland

Homeland is een thriller over terrorisme waarin zich ook een liefdesverhaal mengt. Jullie zullen om dezelfde redenen van de serie houden: het zit gewoon supergoed in elkaar. Plus: je kan in de armen van je liefste duiken als het allemaal een beetje eng wordt.

Peaky Blinders
Peaky Blinders

‘Peaky Blinders’ wordt ongetwijfeld een van de favorieten van je vriendje. Het gaat over Britse gangsters in Birmingham na de Eerste Wereldoorlog. Oké, het is een actieserie, maar we beloven je dat het er niet té bloederig aan toegaat. De serie heeft een aangrijpende verhaallijn, aimabele personages en de maffiabaas, Tommy Shelby, is ook erg leuk om naar te kijken ;-)

La casa de papel
La casa de papel

Hit van het moment is ‘La Casa de Papel’. Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Laat de taal zeker in het Spaans staan, maakt het net dat tikkeltje zwoeler.

Friends
Friends

Klassieker der klassiekers is ongetwijfeld ‘Friends’. Of je de hele reeks nu al gezien hebt en opnieuw wil kijken, of je slechts enkele afleveringen gezien hebt: ‘Friends’ blijft een gigantisch leuke serie om samen met je lief te kijken. Flinke dosis humor met een vleugje romantiek: what’s not to like?

The Haunting of Hill House
The Haunting of Hill House

Duisternis, disfunctionaliteit, verdriet en heel veel geesten. Sommige huizen zijn niet bedoeld om in te wonen. In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven. Met momenten supereng, dus ideaal om dicht tegen je lief te kruipen of zijn hand vast te nemen als het wat te erg wordt!

Prison Break
Prison Break

Michael Scofields broer Lincoln Burrows zit opgesloten in de gevangenis, waar hij wacht op de doodstraf. Hij werd veroordeeld voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Daarom verzint Michael een plan om zijn broer te bevrijden. Daarvoor pleegt hij een bankoverval, zodat hij zelf opgesloten wordt.

Grimm
Grimm

Moorddetective Nick Burkhardt ontdekt dat hij de erfgenaam is van generaties beschermers genaamd Grimms. Zij hebben de taak om de balans tussen menselijken en Wesen, mythologische wezens, te beschermen. Nick moet die taak op zich nemen en gaat de strijd aan met verschillende gevaarlijke wezens. Dat doet hij met behulp van zijn Wesen-vriend Monroe en zijn partner Hank Griffin.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.