Home Fun BELUISTER: 5 Seconds of Summer lanceert gloednieuw album ‘C A L M’

BELUISTER: 5 Seconds of Summer lanceert gloednieuw album ‘C A L M’

Onze favoriete nummers? Zonder twijfel 'Best Years' en 'Old Me'.

5 seconds of summer
© Getty

Alle evenementen en concerten zijn momenteel afgelast, maar coronavirus of niet, onze favoriete artiesten zetten daarom niet alles on hold. Na The Weeknd lanceert ook 5 Seconds of Summer een gloednieuw studioalbum.

Het vierde studioalbum ‘C A L M‘ van 5 Seconds of Summer is sinds vandaag te beluisteren en het is exact wat wij nodig hebben in deze tijden. Twaalf liedjes nemen je stress en anxiety voor eventjes weg. In 2019 kregen we al ‘Easier‘ en ‘Teeth‘ te horen, nu is ook de rest van het album de wereld ingestuurd. Onze favoriete nummers op dit moment? Zonder twijfel ‘Best Years’ en ‘Old Me’.

Volgens Luke Hemmings, leadzanger en gitarist van 5 Seconds of Summer, legt het album ‘een reis door het leven van een jongeman, voor het goede en het kwade’ levendig vast. De band is dan ook ontzettend trots op ‘C A L M‘. ‘Deze nieuwe liedjes voelen aan als iets dat we de komende 10 jaar nog zullen kunnen spelen, of zelfs nog langer dan dat. Het voelt aan als ons eerste album, alsof we eindelijk gevonden hebben wat we al bij het oprichten van deze band probeerden te bereiken’, aldus bassist Calum Hood.

De band staat op zaterdag 20 juni in principe op Werchter Boutique in ons land. Toch is het nog afwachten of dat festival nog zal doorgaan. Als dat niet mogelijk is, hopen we dat de band eventueel een nieuwe datum aankondigt. Fingers crossed! Tot dan kan je wel non-stop naar het album luisteren. Laat ons zeker weten welke liedjes bij jou on repeat staan!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.