Home Fun HEBBEN: 7 apps om je Instagram Stories mee vorm te geven

HEBBEN: 7 apps om je Instagram Stories mee vorm te geven

Instagram Stories
© PAUL HANAOKA VIA UNSPLASH

Op Instagram draait het allemaal om mooie plaatjes. Maar niet alleen je feed moet er leuk uitzien, ook je Stories zijn vandaag de dag niet compleet zonder filter, template of sticker. Wij zetten de 7 leukste apps om je Stories mee te pimpen op een rijtje.

A Color Story

Wil je filters en effecten toevoegen aan je foto’s en video’s? Dan is A Color Story helemaal de app voor jou. Het gigantische aanbod aan creatieve filters en effecten doen je Stories er instant Instagramwaardig uitzien.

Download A Color Story hier voor iOS en hier voor Android.

Vont

Vont is een geniale app voor wanneer je fonts wil toevoegen aan je video’s. Je kan eender welk font gebruiken door het eerst te downloaden (wat trouwens bijzonder simpel is). Met deze app krijgen je video’s een upgrade waardoor ze er niet alleen mooier maar ook professioneler gaan uitzien.

Download Vont hier voor iOS.

Over

Met Over kan je je content vormgeven als een professional met templates, fonts en graphics en tools om te filteren, blenden, maskeren en blurren. Je kan ook tekst toevoegen en je foto animeren.

Download Over hier voor iOS en hier voor Android.

Splice

Wil je je video’s op een professionele manier bewerken? Verspeel je tijd niet met desktopprogramma’s, maar download Splice op je telefoon. Met deze app kan je je video’s dupliceren, inkorten, monteren, versnellen en vertragen. Bovendien kan je er ook muziek aan toevoegen.

Download Splice hier voor iOS en hier voor Android.

A Design Kit

A Design Kit is het zusje van A Color Story en laat je je Stories opleuken met tekeningen, tekst en stickers. Je kan kiezen voor metallic tinten én glitters in alle kleuren van de regenboog.

Download A Design Kit hier voor iOS.

InShot

Bewerk je video’s als een professional en voeg glitches en muziek toe. InShot heeft een ruim aanbod aan filters, stickers en effecten die je video’s naar een hoger niveau tillen.

Download InShot hier voor iOS en hier voor Android.

Unfold

Unfold helpt je verhalen te vertellen met je Instagram stories. Je kan templates, tekst en fotokaders toevoegen die van je Stories pareltjes maken. Onze favoriete tool is zonder twijfel degene die je beelden er als vintage polaroids doen uitzien.

Download Unfold hier voor iOS en hier voor Android.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.