Home Fun 8 dingen die je kan doen als het regent

8 dingen die je kan doen als het regent

Nodig je besties uit voor een mocktailavond bij je thuis.

regent
© Getty

Vandaag is eens een mindere dag. Binnen zitten is bij zo’n weer helaas de enige optie. Maar geen nood, want er zijn een héleboel dingen die je binnen kan doen, en die minstens even tof zijn als de stad intrekken.

Maak je eigen wellnesscenter

Ga wat maskertjes halen, zorg voor nagellak, muziek, je vriendinnen én last but not least je badjas. Klaar voor een ganse dag ontspannen en je helemaal zennnn te voelen.

Organiseer een mocktailnight

Nodig je besties uit voor een mocktailavond bij je thuis. Zoek hier wat receptjes of neem eens een kijkje op Pinterest. Zorg voor citroenen, limoenen, ijsblokjes én rietjes met een parasol, dat is een must. Je kan ook elk je eigen mocktail maken die je dan je eigen naam geeft. Superleuk!

All day in pyjama’s

Gewoon heel de dag nietsdoen, za-lig. Om het nóg meer pyjama-achtig te maken, eet je de hele dag enkel ochtendgerechten zoals eitjes, spek, pannenkoeken, wafels, wentelteefjes, Nutella, koffiekoeken… Omnomnom.

Leesdag

Als kind had je sowieso een heleboel boeken waar je verzot op was. Ga eens neuzen op je oude boekenplank en lees eens zo’n boek opnieuw. Instant nostalgie en dat maakt die regendag éxtra gezellig. Het is eens iets anders dan netflixen. ?

Oude foto’s kijken

Ga wat neuzen in fotoboeken of in fotomappen op je computer die je al jaren niet meer hebt bekeken. Je krijgt zo’n geluksgevoel van al die leuke momenten terug te zien. En misschien ook wel lachwekkend materiaal om naar je vriendinnen te sturen!

Doe wat outfitinspiratie op

Zoek de hele dag op Pinterest en Instagram naar je favoriete looks en vergelijk ze met je eigen garderobe. Wedden dat je al die zalige outfits van bloggers kan namaken met kledingstukken in je klerenkast? Toch niet zo’n toppers? Steek ze in dozen en breng ze naar de kringloopwinkel of Spullenhulp, zo maak je er andere mensen toch nog blij mee.

Oldskool filmklassiekers kijken

High School Musical, Camp Rock, Doornroosje… Doe een marathon Disneyfilms kijken. Niets leuker dan op een regendag in de zetel te ploffen met snacks en filmklassiekers te kijken. En mee te brullen met ‘I’ve got to move one and be who I aaaaam,…. I’ve gotta go my own way‘ Nog altijd boos op Gabriella dat ze Troy zó in de koude heeft laat staan, grrr.

Ga een dagje naar een groot overdekt zwembad

En met groot bedoelen we zwembad inclusief wildwaterbaan, golfslagbad en minstens twee glijbanen, duh. ‘s Middags eet je natuurlijk frietjes met een grote cola, want van al dat zwemmen krijg je natuurlijk dorst, hé!


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.