Home Fun 9 dingen die jij herkent als je de mama van je squad...

9 dingen die jij herkent als je de mama van je squad bent

squad
Foto: Pinterest
Als jij een squad hebt, zoals Taylor Swift, heb je zeker ook een mom in je vriendengroep. Die ene persoon die er altijd voor iedereen is, alles regelt, de ruzies tussen jullie oplost, voor jullie zorgt… You name it. Ben jij het mamaatje van je squad? Dan zal je zeker deze 9 dingen herkennen!

1. Iedereen komt altijd naar jou met problemen

Of je vriendinnen nu problemen hebben thuis, met hun vriendje, met andere vriendinnen of op school: ze kunnen met al-les bij jou terecht! Net zoals een echte mama heb je dan ook altijd gelijk. Dat vinden je girlfriends niet zo leuk, maar ze geven wél snel toe. Want ze voelen zich achteraf altijd stukken beter, omdat jij klaarstaat met goede raad.

Saturday Night Live snl nbc shocked thanksgiving

2. Je handtas is een survival kit

Je squad neemt altijd zo’n mini handtas mee waar niets in kan. Daarom is jouw handtas is altijd gevuld met snacks, water, pleisters, pillen, extra sokken… Alles wat jij of je vriendinnen zouden nodig kunnen hebben tijdens een dagje shoppen. You never know... En wie roepen ze als ze iets nodig hebben? Jep, jij!

Image result for hermione's endless bag gif

3. Als twee vriendinnen ruzie hebben, moet jij het oplossen

Je friends zijn zo koppig dat jij meestal tussen hen moet komen, want alleen gaan ze het niet oplossen. Jij bent de enige die op zo’n moment nog objectief kan nadenken en bent dan ook de bemiddelaar tussen hen.

mediation

4. Je maakt je constant zorgen

Jij bent meestal degene die zegt dat ze veilig thuis moeten komen of moeten oppassen als ze ergens heen gaan. Terwijl zij dat nooit tegen jou zeggen. Dat is gewoon omdat jij je veel meer zorgen maakt dan hen. Awww cute!

Image result for be careful gif

5. Meestal houden jullie squad night bij jou thuis

Zo kan je iedereen het beste in de gaten houden en ondertussen dé perfecte gastvrouw spelen. Je bent natuurlijk degene die alles organiseert en voorziet om er een leuke avond van te maken. Hapjes, drankjes en films? Check! Laat die sleepover beginnen.

90s 90210 sleepover

6. Je moederlijk instinct komt naar boven als je vriendinnen iets doms willen doen

Meestal ben jij degene die domme ideeën uit het hoofd van je best friends moet praten. En dan ben jij natuurlijk volgens hen weer de pretbederver, terwijl je gewoon voor hen wil zorgen.

Image result for you spoiled everything gif

7. Trots op je best friends

Je bent de eerste die je vriendinnen succes wenst bij een belangrijke toets of examen. Ook wanneer ze ervoor slagen, ben jij de eerste die hen feliciteert. Je bent altijd supertrots op hen en toont dat ook met plezier. You go girls!

8. Bad boy alert

Meteen heb je het door als die nieuwe jongen waar je squad member zo gek op is, slecht is voor haar. Dan probeer je haar op alle mogelijke manieren te waarschuwen, maar natuurlijk luistert ze niet naar jou. En als haar hart gebroken is, ben jij – of course – degene die haar weer opvangt. Classic.

Image result for protecting best friend gif

9. Peptalk gevraagd!

Als je vriendinnen zich wat down voelen, geef jij hen een peptalk. Dankzij jou voelen ze zich veel zelfzekerder en hebben ze het gevoel dat ze er weer tegenaan kunnen!

Image result for peptalk gif

Ohhh, wat zouden ze toch doen zonder jou?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.