Home Fun Food Deze 9 dingen herken je als je verslaafd bent aan chocolade

Deze 9 dingen herken je als je verslaafd bent aan chocolade

verslaafd
Foto: We Heart It
Jep, chocolade is zéér verslavend. Het kan ons hoofd dan ook écht op hol brengen. Chocolade. Nodig. NU! Deze 9 dingen herken je als je verslaafd bent aan chocolade.

1. Nieuwe smaken

Wanneer er een nieuwe smaak chocolade op de markt komt, ben jij er als eerste bij om ‘m te proeven. Je kan elke smaak beschrijven tot in de details, ze noemen je soms wel eens de ‘Google van chocolade‘, whoeps.

2. In bed

Ook als je in bed ligt kan je niet van chocolade afblijven. Soms gebeurt het wel eens dat je per ongeluk iets laat vallen of je valt in slaap met nog een reep chocolade in je handen. Oepsieee! Bruine vlekken op het hoeslaken it is.

3. Een chocolade-verjaardag

Wanneer je jarig bent, krijg je een gróóóóte chocoladetaart en op je verlanglijstje staat chocolade, chocolade en nóg meer chocolade. Zei ik al chocolade? ?

4. Misselijk

Soms vragen je vriendinnen wel eens of je niet misselijk wordt van al die chocolade. Natúúrlijk ontken je dat in alle talen, maar stiekem heb je toch net ietsiepietsie te veel gegeten… Oh well, the pain was worth it.

5. Favoriete film

Als je puntje 5 leest, denk jij natuurlijk meteen aan Charlie and the Chocolate Factory. Werken in een chocoladefabriek? Yes please! Jij droomt al jaren van zo’n job.

6. Verslaafd

Jij kan geen dag zonder chocolade, dat is nu eenmaal een verslaving. Als je weet dat je snoepkast bijna zonder chocoladerepen zit, ga je door weer en wind om alvast nieuwe te kopen.

7. Afkicken

Zelfs je ouders worden helemaal gek van je verslaving. Soms willen ze je zelfs naar een afkickkliniek sturen. Ai Ai!

8. Levensmotto

Als het je dag niet is of je hebt een buis voor dat moeilijke vak, dan is chocolade de oplossing. Chocolate solves everything, toch? Dit is je levensmotto en dat draag je altijd in je hartje mee. ?

9. Tandarts

Auwtch, tandarts-time! Wanneer jij in z’n stoel zit, ben je echt een bang klein meisje. De hoeveelheid chocolade die jij naar binnen speelt, kan toch écht niet goed zijn voor je tanden?!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.