Home Fun YASSS: deze 9 films en series staan vanaf oktober op Netflix

YASSS: deze 9 films en series staan vanaf oktober op Netflix

Ook 'Riverdale' is vanaf oktober terug!

Netflix
Netflix

Het is bijna oktober en dat wil zeggen: veel series die terugkomen, maar ook nieuwe programma’s! Ook Netflix heeft enkele dingen in petto voor ons. Zo gaat het derde seizoen van ‘Riverdale‘ binnen twee weken eindelijk van start en krijgen we eindelijk de langverwachte ‘Elite‘ te zien. Benieuwd wat er nog allemaal jouw kant op komt? We zetten alle nieuwe films en series tot 15 oktober voor je op een rijtje!

1 / 9
Avengers: Age of Ultron
Elite
McFarland
Riverdale
The Flash
The Boss Baby: Back in Business
The Haunting of Hill House
Dynasty
The Good Place
Avengers: Age of Ultron
Avengers: Age of Ultron

Tony Stark en Bruce Banner roepen een vredesprogramma, genaamd Ultron, nieuw leven in, maar alles gaat mis. Het is nu aan de helden om de vijand tegen te houden zodat hij zijn kwaadaardig plan niet kan uitvoeren.

Vanaf 2 oktober

Elite
Elite

Drie arbeiderskinderen schrijven zich in in Las Encinas, de beste en meest exclusieve school van Spanje. Een strijd tussen arm en rijk eindigt in een moord. Maar wie zit erachter? Is het een van de nieuwelingen of schuilt er een dieper geheim achter de schooldeuren?

Seizoen 1, vanaf 5 oktober

McFarland
McFarland

Nadat hij zijn job als voetbalcoach verliest, verhuist Jim White met zijn familie. Op de nieuwe school waar hij lesgeeft, merkt hij dat sommige studenten snel kunnen lopen en hij richt een veldloopteam op. Hij verandert zeven leerlingen zonder hoop in de beste veldlopers.

Vanaf 10 oktober

Riverdale
Riverdale

Het tweede seizoen werd afgesloten met de gigantische cliffhanger waarbij Archie Andrews erin geluisd werd door Hiram Lodge. Hij werd namelijk gearresteerd voor de moord op Cassidy Bullock. Het derde seizoen zal beginnen met Archies proces. Moet hij naar de gevangenis of niet?

Seizoen 3, vanaf 11 oktober

The Flash
The Flash

Op het einde van het vierde seizoen zagen we hoe Barry en zijn team er eindelijk in slaagden het plan van de kwaadaardige DeVoe te dwarsbomen. Maar dat deed hij niet alleen. Wat bleek? Hij kreeg hulp van zijn dochter Nora uit de toekomst! Ze sloten het seizoen af met Nora die zegt dat ze waarschijnlijk een grote fout heeft gemaakt. Binnenkort weten we dus eindelijk waarover ze het had!

Seizoen 5, vanaf 11 oktober

The Boss Baby: Back in Business
The Boss Baby: Back in Business

Met behulp van zijn broer Tim probeert Boss Baby het familieleven te combineren met zijn job bij het Baby Corp-hoofdkwartier.

Vanaf 12 oktober

The Haunting of Hill House
The Haunting of Hill House

Vijf zussen en broers groeiden als kinderen op in Hill House, wat later het beroemdste spookhuis in Amerika werd. Na zoveel jaren gaan ze terug als volwassenen naar de plek. Ze confronteren de geesten uit hun verleden, afgewisseld met enge flashbacks uit hun kindertijd.

Seizoen 1, vanaf 12 oktober

Dynasty
Dynasty

De Carringtons zijn terug! Maar ontbreekt er iemand? Op het einde van het eerste seizoen zagen we hoe er tijdens Steven en Sams trouw een brand uitbrak, waar de hele familie in vast kwam te zitten. Overleven ze het allemaal of moeten we afscheid nemen van een van onze favoriete personages? We komen het binnenkort te weten!

Seizoen 2, vanaf oktober, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend

The Good Place
The Good Place

Eleanor, Tahani, Chidi en Jason hebben alle vier een nieuwe kans gekregen op aarde. Ze moeten bewijzen dat ze in The Good Place thuishoren. Lukt het hen? Kan Chidi Eleanor helpen om goed te zijn? En hoe snel heeft Eleanor door wat er aan de hand is?

Seizoen 3, vanaf oktober, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.