Home Fun 9 enge films waarmee je kan griezelen op Halloween

9 enge films waarmee je kan griezelen op Halloween

Handig: je kan ze allemaal op Netflix bekijken!

Netflixfilms
Netflix

Als je fan bent van horrorfilms, heb je vast ‘The Conjuring‘, ‘The Blair Witch Project‘ en ‘Saw‘ al eens gezien. Geen idee met wat je de komende halloweennacht moet griezelen? Wij kozen 9 enge films uit die je misschien kunnen helpen. Maar je bent gewaarschuwd: kijken op eigen risico!

1 / 9
1. World War Z
2. The Babysitter
3. The Open House
4. Carrie
5. Death Note
6. Malevolent
7. Satanic
8. In The Tall Grass
9. Before I wake
1. World War Z
1. World War Z

Een zombievirus breekt uit en Gerry Lane (Brad Pitt), die vroeger voor de Verenigde Naties werkte, moet de mensheid zien te redden. Als hij weigert om te helpen, zullen hij en zijn gezin namelijk het schip waar ze veilig zitten moeten verlaten. Hij moet dus de wereld zien te redden én zijn eigen familie beschermen.

2. The Babysitter
2. The Babysitter

Wanneer de jonge Cole (Judah Lewis) ’s nachts opstaat, treft hij zijn babysitter Bee (Samara Weaving) aan met vrienden in de living. Wat lijkt op een gewoon spel tussen tieners blijkt al snel uit te draaien op iets duisters. De jongeren blijken namelijk deel uit te maken van een satanische sekte die mensen vermoordt.

3. The Open House
3. The Open House

Na de dood van zijn vader verhuizen Logan Wallace (Dylan Minnette) en zijn moeder naar het vakantiehuis van een familielid. In het nieuwe huis spannen onverklaarbare en bedreigende krachten tegen hen samen.

4. Carrie
4. Carrie

Het verlegen meisje Carrie White (Chloë Grace Moretz) wordt gepest door haar klasgenoten en opgesloten door haar moeder. Als haar schoolgenoten tijdens het schoolfeest over haar grenzen gaan, wordt ze helemaal gek en laat ze haar telekinetische krachten los op haar stadje.

5. Death Note
5. Death Note

Tiener Light Turner (Nat Wolff) vindt een duivels notitieblok: al wie erop staat, is letterlijk ten dode opgeschreven. Hij gebruikt het boekje om de wereld van criminelen te verlossen, maar hierdoor krijgt hij al snel de politie achter zich aan.

6. Malevolent
6. Malevolent

Broer en zus Jackson (Ben Lloyd-Hughes) en Angela (Florence Pugh) hebben samen een bedrijf genaamd Sayers Medium Service, dat zogezegd geesten verjaagt. Angela zou paranormale gaven hebben. Het duo licht samen iedereen op, tot er op een dag een geval wél echt blijkt te zijn.

7. Satanic
7. Satanic

Vier vrienden maken onderweg naar Coachella enkele tussenstops in Los Angeles waarbij ze plaatsen van misdrijven bezoeken. Tijdens die stops ontmoeten ze een mysterieuze jonge wegloper die hen op een angstaanjagend pad van ultieme horror zet.

8. In The Tall Grass
8. In The Tall Grass

Een zwangere vrouw en haar broer lopen een gigantisch veld met hoog gras in om een jongetje dat om hulp roept te helpen. Eens ze erin zitten, ontdekken ze dat ze er nooit meer uit zullen geraken.

9. Before I wake
9. Before I wake

De dromen van een lief jongetje worden werkelijkheid als hij slaapt. Maar helaas geldt hetzelfde voor zijn nachtmerries.

© Netflix

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.