Home Fun IT’S OFFICIAL: Joey King en Joel Courtney kondigen tweede ‘The Kissing Booth’-film...

IT’S OFFICIAL: Joey King en Joel Courtney kondigen tweede ‘The Kissing Booth’-film aan

Het goede nieuws brachten de acteurs op Valentijnsdag met een leuke video.

The Kissing Booth
© Netflix

Al sinds ‘The Kissing Booth‘ op Netflix staat, wachten we vol ongeduld op een tweede deel van de film. En nu gaat het eindelijk gebeuren! Een sequel werd zonet officieel bevestigd door Joey King en Joel Courtney.

We wisten altijd al dat er een tweede ‘The Kissing Booth’-film zou komen. En wel om deze vijf goede redenen. Toch was het nog ongeduldig afwachten tot Netflix het nieuws eindelijk bevestigde. Dat is nu ein-de-lijk gebeurd.

Goede nieuws

Op Valentijnsdag heeft de streamingdienst een video gepost waarin Joey ‘Elle Evans’ King en Joel ‘Lee Flynn’ Courtney het goede nieuws brengen. In het filmpje zien we de twee vrienden die een tweede kusstand bouwen. Zou de tweede film weer daarover gaan? Welke gekke fratsen zou Elle dit keer uithalen?

We vragen we ons af of we zullen zien hoe de relatie tussen Elle en Noah zich verder ontwikkelt. Of we Jacob Elordi als Noah Flynn terug zullen zien is momenteel nog niet duidelijk, want de knappe hunk ontbreekt in de aankondiging. Er is nog geen plot bekend gemaakt en we hebben voorlopig ook nog geen releasedatum. Maar één ding is zeker: ‘The Kissing Booth 2’ is in de maak!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.