Home Fun Crazy cat ladies, opgelet: bij Action verkopen ze nu deze kartonnen kattenhuisjes

Crazy cat ladies, opgelet: bij Action verkopen ze nu deze kartonnen kattenhuisjes

cat ladies
INSTAGRAM: GINGERCAT_ROOS

Is jouw kat dol op karton of kruipt hij graag in de kleinste hoekjes? Haast je dan snel naar de dichtstbijzijnde Action. De keten verkoopt momenteel kartonnen kattenhuisjes die je zelf nog helemaal kan pimpen. Hup, je had al weg moeten zijn!

Bij Action hebben ze momenteel een weekaanbieding (geldig tot morgen!) die ideaal is voor alle kattenliefhebbers onder ons. Je kan er nu namelijk een kartonnen kattenhuisje scoren voor net geen drie euro. Wel moet je het huisje zelf nog in elkaar steken, maar je kan het wel naar hartenlust customizen. Zo kan je bijvoorbeeld de ramen omkaderen met washitape of de naam van je kat erop schrijven met viltstift.

DIY! Verras je kat met een zelfgemaakt speelhuis. ? Tot woensdag in onze weekactie!

Posted by Action on Monday, February 25, 2019

Beperkte voorraad

In de comments onder het filmpje op de Facebookpagina van Action reageren alvast heel wat enthousiaste crazy cat ladies over hun aankoop. Hier zien we bijvoorbeeld nog enkele creaties met stickers of een exemplaar waar het dak ingekleurd werd met een zwarte stift. Wij kunnen nog wel eventjes blijven scrollen om alle creaties te bewonderen, maar reppen ons eerst even naar de dichtstbijzijnde winkel. Bij de keten geven ze namelijk mee dat de voorraad momenteel beperkt is.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.