Home Fun ZIEN: Ali beschuldigt Mona van moord in nieuwe ‘The Perfectionists’-trailer

ZIEN: Ali beschuldigt Mona van moord in nieuwe ‘The Perfectionists’-trailer

Je weet wat ze zeggen: een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken!

The Perfectionists
© Freeform

Begin februari kregen we al een eerste trailer voor ‘The Perfectionists’. Nu zijn er nieuwe beelden waarin Ali Mona beschuldigt van moord. Je weet wat ze zeggen: een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken!

Sasha ‘Alison DiLaurentis’ Pieterse en Janel ‘Mona Vanderwaal’ Parrish zijn vanaf 20 maart te zien in de ‘Pretty Little Liars’-spin-off ‘The Perfectionists. Het verhaal gaat van start twee jaar na de laatste gebeurtenissen in ‘PLL’.

Moord en geheimen

Uit de nieuwe teaser kunnen we heel wat zaken afleiden. Zo wil Alison DiLaurentis een nieuwe start en start ze als leerkracht aan Beacon Heights University. Maar al snel haalt haar oude leven haar in en staat Mona voor de deur. Ali komt erachter dat er een student vermoord is door een nog onbekende dader. Elke student aan BHU is een verdachte en iedereen heeft zijn/haar geheimen. Klinkt dat bekend in de oren?

We zien hoe Alison haar ervaring wil gebruiken om de studenten te helpen. ‘Ik heb in jullie schoenen gestaan. Ik doe niets wat ik niet eerder heb gedaan.’ Tot zover het afscheid van haar leventje in Rosewood.

Ali en Mona

In de video zien we ook hoe Ali haar oude vijand Mona een klap verkoopt en haar beschuldigt van moord. Zou het kunnen? Of is Mona onschuldig en heeft ze voorgoed afscheid genomen van haar oude gewoontes? Verder zien we ook stomende kusscènes en Ali die ‘bring it on’, zegt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat zal er daar allemaal gebeuren?! Het is nog even afwachten voor we dat te weten komen. De serie is vanaf 20 maart te zien in de Verenigde Staten. Of en wanneer wij de spin-off kunnen bekijken, is nog niet duidelijk. Wij tellen alvast af!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.