Home Fun De verfilming van bestsellerboek ‘All The Bright Places’ staat vanaf deze datum...

De verfilming van bestsellerboek ‘All The Bright Places’ staat vanaf deze datum op Netflix

Netflix deelde zopas een eerste filmposter waarop Elle Fanning en Justice Smith te zien zijn.

All The Bright Places
© Netflix

We wisten al dat de verfilming van een van onze favoriete boeken er zat aan te komen. Nu heeft ‘All The Bright Places’ van Jennifer Niven eindelijk een officiële releasedatum. Dat kondigde Netflix zopas zelf aan via Instagram.

Mark your calendars! De verfilming van ‘All The Bright Places‘, gebaseerd op het gelijknamige bestsellerboek van Jennifer Niven, staat vanaf 28 februari 2020 op Netflix!  Op de Instagrampagina van de streamingdienst verscheen een eerste poster waarop Elle Fanning en Justice Smith te zien zijn. Daarop is ook de officiële releasedatum en de quote ‘live life at full brightness‘ af te lezen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Mentale ziekte

‘All The Bright Places’ vertelt het verhaal van Violet Markey (Elle Fanning) en Theodore Finch (Justice Smith), die elkaar ontmoeten en elkaars leven voorgoed veranderen. Terwijl ze worstelen met de emotionele en fysieke littekens uit hun verleden, komen ze samen en ontdekken ze dat zelfs de kleinste plekjes en momenten iets kunnen betekenen. De Netflix Original geeft een verfrissende kijk op mentale ziekte en de invloed daarvan op relaties.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.