Home Fun Ariana Grande werkte mee aan de collab tussen Selena Gomez en Blackpink

Ariana Grande werkte mee aan de collab tussen Selena Gomez en Blackpink

'Zoveel liefde voor dit team en deze vrouwen.'

ariana grande ice cream
© Getty

Het resultaat van de samenwerking tussen Selena Gomez en Blackpink wordt op 28 augustus de wereld ingestuurd. Nu blijkt dat ook niemand minder dan Ariana Grande aan de collab meewerkte.

We vertelden al dat Selena Gomez de handen in elkaar geslagen had met de K-popgroep Blackpink voor een muzikale collab. Nu weten we eindelijk ook de naam van de single: ‘Ice Cream‘. Afgaande op de titel, de cover art en onderstaande foto van Selena, hebben we zo’n gevoel dat het weleens een heel zomers nummer zal zijn.

Nu hebben we nog goed nieuws voor fans die niet kunnen wachten tot ze het nummer on repeat kunnen afspelen. Blijkbaar heeft ook Ariana Grande meegewerkt aan het nummer. Ze zingt geen lyrics van ‘Ice Cream’, maar ze zou wel meegeschreven hebben aan de tekst! Amerikaanse producer Tommy Brown deelde onderstaande foto op Instagram en tagde onder anderen Ariana Grande en Victoria Monet erin. Onder de post schreef hij het volgende: ‘Geproduceerd en geschreven door mij en enkele van mijn geweldige vrienden.’

Volgens de K-popcultuurwebsite Soompi deelde Ariana Grande die post in haar Stories en schreef ze het volgende erbij: ‘Trots op de squad en zo enthousiast over dit! Zoveel liefde voor dit team en deze vrouwen.’ Nu zijn we nog meer benieuwd naar deze spannende collab tussen Selena Gomez en Blackpink!

De zangeres en de K-popgroep zijn zelf ook heel enthousiast over ‘Ice Cream’. In een FaceTime-gesprek dat Blackpink deelde op Instagram vertellen ze dat ze fan zijn van elkaar. Cute! Het nieuwe nummer is vanaf 28 augustus te beluisteren.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.