Home Fun Ariana Grande zingt in nieuw lied ‘Boyfriend’ over een ongedefinieerde relatie

Ariana Grande zingt in nieuw lied ‘Boyfriend’ over een ongedefinieerde relatie

Singles met de Facebook-relatiestatus 'het is ingewikkeld' zullen zich volledig herkennen in de songtekst.

ariana grande
© Getty

Ariana Grande heeft in samenwerking met het popduo Social House zopas haar nieuw lied ‘Boyfriend’ en muziekvideo gelanceerd. Daarin zingt ze over een relatie die niet exclusief is, maar dat ze dat wel zou willen.

Singles met de Facebook-relatiestatus ‘het is ingewikkeld’ zullen zich volledig herkennen in de nieuwe ‘Boyfriend‘ van Ariana Grande en popduo Social House. Het lied gaat over een ongedefinieerde en ingewikkelde relatie die niet officieel is, maar waarbij beide partijen dat wel zouden willen. Herkenbaar? Sowieso!

DTR = define the relationship

In een tweet legt Ariana Grande uit dat ze deze situatie ziet bij veel mensen die ze kent. In haar omgeving zouden er vrienden zijn die liefde willen, maar de relatie niet willen definiëren. ‘Ze hebben het moeilijk om zich volledig over te geven aan iemand of iemand in vertrouwen te nemen en zichzelf toe te laten van die persoon te houden. Ook al willen ze het wel’, aldus de zangeres op Twitter.

Verlammende crush

In een andere tweet schreef Ariana dat ze met ‘Boyfriend’ verschillende gevoelens wilden vastleggen. ‘We wilden iets oppeppend maken dat dat gevoel van bang zijn om de stap te zetten en iemand te vertrouwen vastlegt. Bang zijn om gekwetst te worden of het gevoel hebben dat je nooit genoeg zal zijn voor die persoon… Maar ook hoe het voelt om een verlammende crush te hebben op iemand.’

Beluister ‘Boyfriend’ van Ariana Grande en Social House hieronder.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.